SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evinde Satırlı Saldırıya Uğradı, Ağır Yaralandı

Evinde Satırlı Saldırıya Uğradı, Ağır Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kaldığı bekar evinde satırlı saldırıya uğrayan genç ağır yaralandı.

Olay, saat 16.30 sularında Battalgazi ilçesine bağlı İsmetiye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Göktürk Sokak'ta bulunan bir apartmanın son katındaki bekar evinde yaşayan 25 yaşındaki S.G., kimliği belirsiz kişilerin satırlı saldırısına uğradı. S.G. boyun kısmına aldığı darbeler sonucu ağır yaralanırken, şüpheliler olay yerinde kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

S.G.'nin polise verdiği ilk ifadesinde tanımadığı kişiler tarafından satırlı saldırıya uğradığını belirttiği öğrenilirken, hastanede tedavi alınan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

İkamette inceleme yapan ekipler boğuşma izlerinin yanı sıra odaların zeminine kan damlaları ve kırık cam parçalarına rastlarken, olayla ilgili tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • osman (1 yıl önce)
    teksass sözde huzur şehriydi malatyam edep saygı hürmet gitti herşet bittiii sayın valim el atın bu işe ne olurrr.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • cengizhan (1 yıl önce)
    Olayı işleyenler acaba malum çakıcı affıyla çıkanlar olmasın.
    %100
    %0
    Yanıtla