SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Taraftarına Kritik Çağrı

0
Güncellendi - 2016-12-18 01:39:51
EYMS Taraftarına Kritik Çağrı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor ile Adana Demirspor arasında Pazar günü 18.30’da Malatya İnönü Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma öncesi taraftarlara önemli bir çağrıda bulunuldu.

Derebeyleri Taraftar Derneği Başkanı Murat Soysal, “Büyük Malatyaspor taraftarı şunu herkes bilsin ki bizim diğer takımlarla rekabetimiz de ülkemize olan bağlılığımız da her zaman en üst seviyede olmuştur. Aynı şekilde söz konusu vatansa her zaman tek rengimiz kırmızı beyaz olmuştur. Bu çizgimizden hareketle, bu hafta sahamızda oynayacağımız Adana Demirspor maçının ezeli rekabetten öteye taşınmaması gerektiğini önemli belirtiyorum” dedi.

Soysal, Evkur Yeni Malatyaspor-Adana Demirspor karşılaşmasında emniyet ekipleri zor durumda bırakmamak için taraftarların üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Daha geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş-Bursaspor maçında taraftarların güvenliğini almak için orada bulunan emniyet güçlerimiz haince bir saldırıya uğramış, çoğunluğu polisimiz 44 vatandaşımız şehit olmuştur. Ülkemiz böylesine derin acıları yüreğinde hissederken, taraftarların can güvenliği için şehit olmayı göze alan polisimizi Yeni Malatyaspor-Adana Demir maçında zor durumda bırakmamak, maç öncesinde, sırasında ve sonrasında sağduyulu davranmalıyız. Bir Malatyalıya yakışır gibi hareket edeceğiz. Biz Malatyaspor taraftarları olarak ülkemizin bulunduğu bu acılı günlerde Türk polis teşkilatımızı bu derbi havasında geçecek maçta devletimizin polisini herhangi bir zor duruma düşürecek davranışlarda bulunmayacağız.  Devletimizin bekası için tüm tribünlerde başlatılan ‘tek renk tek yürek’ kampanyasını gönülden desteklediğimizi belirtiyor, şampiyonluk mücadelemizdeki bu zorlu maçta tüm taraftarımızı itidalli ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız