SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de 4 Futbolcu Oynayabilecek, 2'si Şüpheli

0
Güncellendi - 2019-01-25 17:07:21
EYMS'de 4 Futbolcu Oynayabilecek, 2'si Şüpheli
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 19.haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını İstanbul Başakşehir Fatih Terim Tesisleri'nde sürdürüyor.

Süper Lig'de ilk yarıda yakaladığı çıkışı ikinci yarıda da sürdürmek isteyen sarı kırmızılılar, 18.haftada sahasında Göztepe karşısında önemli bir galibiyet almıştı. Sarı kırmızılılar, iyi gidişini 19.haftada deplasmanda Fenerbahçe'yle oynayacağı karşılaşmada da sürdürmek istiyor. Malatya ekibi, ligde zorlu günler geçiren rakibi karşısında deplasmandan galibiyetle dönerek, hem çıkışını devam ettirmek hem de İstanbul'daki galip gelememe şansızlığını ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur'u rövanş maçında deplasmanda Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u Çarşamba günü oynadığı karşılaşmada 2-1 mağlup eden ve çeyrek finale yükselen Evkur Yeni Malatyaspor, bu maç sonrası İstanbul'a geçerek, 28 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Takımda sakatlıkları bulunan Adem Büyük, Mustafa Akbaş ve Guilherme ile burnundan küçük bir operasyon geçiren Aleksic takımla birlikte çalıştı. Bu oyuncuların Fenerbahçe karşılaşmasında kadroda yer alabilecekleri bildirildi. Öte yandan Göztepe maçında sakatlanan defans oyuncusu Murat Akça ile bir süredir sakatlığı bulunan sol bek Rahman Buğra Çağıran'ın ise tedavilerinin sürdüğü ve büyük oranda Fenerbahçe karşılaşmasının kadrosunda yer alamayacakları öğrenildi.

Sarı kırmızılı takımın yeni transferi Bifouma ise İstanbul'da sürdürülen Fenerbahçe maçının hazırlıklarına katıldığı belirtildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • HARUN (5 yıl önce)
    SAÇMA SAÇMA YORUM YAPMAYIN KARDEŞİM BELKİ BİLENECEK İYİ OYNAYACAKLAR ALTINDA BİRŞEY ARAMAK NEDİR SAÇMA SAÇMA YAZIYORSUNUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (5 yıl önce)
    Önüne gelenin yendiği feneri eğer yenemezsek herkes bunun altında başka bişey arar haberiniz olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (5 yıl önce)
    SARI SIYAH FORMAYLA CIKIN FENERIN MAÇINA SARI KIRMIZIYA ALERJISI VAR FENERİN EN ZAYIF ZAMANINDA CIMBOMA TAKIYOR
    0
    0
    Yanıtla