SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fatih Terim O'nu İstiyor" İddiası

0
Güncellendi - 2018-06-10 18:50:16
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın, Evkur Yeni Malatyaspor'un tecrübeli oyuncusu Adem Büyük ile ilgilendiği iddia edildi.

  Evkur Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'dan transfer ettiği Adem Büyük, sarı kırmızılı takımda performansıyla dikkatleri çekti.

  31 yaşındaki Büyük, geride kalan sezon 28 karşılaşmada 2 bin 280 dakika görev yaparken, 4 gol 4 asistlik bir performans sergiledi. Sol kanadın yanı sıra sağ kanat ve santrafor olarak da görev yapabilen tecrübeli futbolcunun adı Galatasaray ile anılmaya başladı.

  Evkur Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Adem Büyük'ün Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim'in listesinde olduğu ve İstanbul ekibinin tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü.

  Galatasaray'da 2017-2018 sezonunda rekor kırarak gol kralı olan Fransız forvet Bafetimbi Gomis'in yanına yardımcı bir santrafor isteyen Fatih Terim'in adayları arasında Adem Büyük'ü çok istediği iddia edildi.

MİNA'NIN DURUMU

Bu arada Arjantin ekiplerinden Talleres Cordoba'nın Evkur Yeni Malatyaspor'un tecrübeli stoperi Arturo Rafeal Mina Meza'yı kadrosuna katmak için ciddi bir teklifte bulunmaya hazırlandığı öğrenildi.

 Arjantin Primera Ligi ekiplerinden Talleres Cordoba'nın savunmasını güçlendirmek için harekete geçti. Listenin başına Evkur Yeni Malatyasporlu Mina'yı alan Arjantin ekibi, bu transferi bitirmek istiyor.

  28 yaşındaki 1,90 metre boyundaki Ekvadorlu stoperin Evkur Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Club Atlético River Plate, CD Macará ve Independiente del Valle takımlarını formalarını giyen Mina, sezon başında Evkur Yeni Malatyaspor'a transfer olmuştu. Süper Lig'de geçen sezon 21 karşılaşmada bin 735 dakika görev alan Mina, 1 gol kaydederken, 1'de asist yaptı ve 6 kez sarı kart gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Arturo Mina takıma ne kadar faydalı olduğunu gösterdi.Bundan sonrada faydalı olabilecek tam bir profesyonel.Adem i ilk taliplisine verin gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklı (5 yıl önce)
    Hele bi gitsin kaç gün kalacak orda
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (5 yıl önce)
    Kesinlikle Yalan haber.Transfer döneminde böyle haberler kasıtlı çıkartılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Derebeyleri (5 yıl önce)
    Adem gitsin de nereye giderse gitsin. Bu kadar lakayit sorumsuz ruhsuz bir topçu olamaz.B u takımda kesinlikle görmek istemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (5 yıl önce)
    Abartmamak lazım o kadar da değil bir defa oyun içi disiplinsizlikl had safhada adem büyüğün tamam kalitesine sözüm yok ama bu haber kulaktan dolma haber gibime geldi.!
    0
    0
    Yanıtla
  • MERT (5 yıl önce)
    KESİNLİKLE YALAN YALAN YALAN BENCE
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    adem iyi futbolcu aslında ama maçlarda nedense kendini veremiyor aklında bişe mi var oynamak mı istemiyor anlamadım anlamadım. açıkça konuşulsun ne sıkıntısı varsa giderilsin , yoksa satın gitsin para kazandırcaksa...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Kendisini beinsporta bizim maçın ertesi günü gs nin maçında trübünde görmüştüm bel hasıl muhtemelen gslı yolu açık olsun ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözcü (5 yıl önce)
    Mantıklı ben olsam bende alırım adem İ ama adem canı isteyince oynayıp canı istemeyince gezen adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Eser (5 yıl önce)
    Mina’yı sakın satmayın.Adem’i bedava verin gitsin.
    0
    0
    Yanıtla