SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Furkan Yiğit MYB'den Ayrıldı

0
Güncellendi - 2020-01-10 14:46:46
Furkan Yiğit MYB'den Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da, ilk yarıda forma giyen forvet oyuncusu Furkan Yiğit, kendi isteği doğrultusunda takımla yollarını ayırdığını açıkladı.

24 yaşındaki Malatyalı futbolcu, Elaziz Belediyespor Bayrampaşa takımlarının formalarını giydikten sonra sezon başında Yeşilyurt Belediyespor’a transfer olmuştu. 

Ligde 12 kez turuncu yeşilli formayı giyen Yiğit, 422 dakika sahada kalırken 2 gol kaydetti. Yiğit, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 1 karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı ve 2 gol atma başarışı gösterdi.

Yiğit, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’dan ayrılışıyla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Bugün kendi isteğim doğrultusunda şehrimin takımı Yeşilyurt Belediyespor ile olan sözleşmemi fesih etmiş bulunmaktayım. Mehmet Ak hocam ve ekibine bana katmış olduğu bilgi ve birikimden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah tekrar çalışma fırsatım olur. Hocam ve benim için hakkımızda hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeşilyurt Belediyespor’a, takımdaki ağabeylerime, kardeşlerime mücadelelerinde başarılar diliyorum. Allah’a emanet ediyorum. Hoşçakalın.”

Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız