SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herhangi Bir Seçime Gitmiyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayını altılı masanın belirleyeceğini ifade ederek, “Bizim adayımız 13’üncü cumhurbaşkanı olacak” dedi.

CHP Malatya İl Başkanlığı görevine yeni atanan Barış Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Özel, ziyarette partililere hitap etti.

Özel, 2023’te yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi için, “Herhangi bir seçime gitmiyoruz. Cumhuriyetin ikinci yüzyılının yönetimi belirlenecek. O yönetim belirlenirken bir cumhurbaşkanı adayımız olacak ve o 13’üncü cumhurbaşkanı olacak. Her yüzüncü yıllar anlamlıdır ama cumhuriyetin 100’üncü yılının hem hep birlikte kutlayacağız hem yaşayacağız” diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZI ALTILI MASA BELİRLECEK”
“Adayımızı altılı masa belirleyecek” diyen Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tam mutabakatla seçilecek. Bizim adayımız 13’üncü cumhurbaşkanı olacak.26 Ocak’taki toplantıdan önce bunun altını bir kez daha kalınca Malatya’dan çizelim; yoksa hepimizin ve hepinizin gönlünden, partili olmanın gereği ve sorumluluğuyla, şahsına duyduğumuz sevgiyle, güvenle ve onun neleri yapabileceğine olan inancımızla gönlümüzden aynı şey geçiyor. Elli artı birlik sistemdeki o bir oyu almanın vakti geldi. Komşuluk hakkı için o bir oyu alacağız. Emekli öğretmenlerimiz mezun ettikleri öğrencilerinden hocalık hakkı için, asker arkadaşları birbirlerine can emanet etmişler tertip hakkı için, birlikte tarla komşuluğu yapmış hudut hakkı için o bir oyu alacağız. Ama en sonunda cumhuriyet, Türkiye, Malatya, gençlerimizin geleceği kurtulacak. Buna yürekten inanıyoruz.”

“BU YOKSULLUĞU TARİHE GÖMECEĞİZ”
Özel, cumhurbaşkanı adayı belirlendikten sonra çok gurur duyulacak bir kampanya yürüteceklerini ifade ederek, “Hareketli, neşeli, renkli ve gerçek sorunları gören, değen ve çözen… Bu yoksulluğu nasıl tarihe gömeceğimizi bütün Malatya ve Türkiye’ye göğsümüzü gere gere anlatacağız. Ülkenin yeniden nasıl zenginleşeceğini anlatacağız. Öyle evladına karne hediyesi et almayacak. Marketlerde çocuk mamalarına zincir takılmayacak. Çocuğuna mama, et, süt alamayacak anne-baba kalmayacak. Cumhuriyet bize bunu öğütlüyor” diye konuştu.

“BU SEÇİMİ BİZ KAZANACAĞIZ”
Özel, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Seçmen tükenen AKP’yi görüyor. Zorla toplanan Bursa mitinginde esnafın, memurun, işçinin nasıl zorla mitinge götürülüp, daha Recep Tayyip Erdoğan konuşurken dağıldığını herkes görüyor. Kalabalıklarda neşe yok. Artık Adalet ve Kalkınma Partisi’nde ruh ve heyecan yok ama akşamın bu saatinde gençlerin ateş gibi bakan gözleri var. AK Parti’de olmayan heyecan gençlerde var. Biz kazanacağız bu seçimi. Bu seçimi siz kazanacaksınız. İnanın biz bu seçimi kazanıyoruz. Biz kazanacağımıza inanıyoruz, partimize güveniyoruz. Genel başkanımızı seviyoruz. Cumhurbaşkanı adayımızı bekliyoruz. Hızla onun için, Türkiye için çalışıyoruz.”

30 Ocak’ta çok büyük bir lansman olacağına dikkat çeken Özel, “Onu hep beraber izleyip, izletip, anlatalım” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Fikret (1 yıl önce)
    Körler sağırlar birbirini ağırlar siz muhalefet olmaktan akparti iktidar olmaktan memnun boşuna milleti güzel sözlerle kandırmaya çalışmayın
    %65
    %35
    Yanıtla