SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hidayet ve Hanımınçiftliği’ne Kentsel Dönüşüm

Hidayet ve Hanımınçiftliği’ne Kentsel Dönüşüm
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı karar ile Malatya’da Hidayet ve Hanımınçiftliği mahalleleri sınırları toplam 43 Ada’da bulunan yaklaşık 420 parselin  Kentsel Dönüşüm kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Malatya’da Battalgazi ilçesi sınırları içerisinde yer alan Hidayet ve Hanımınçiftliği mahallelerinde Kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesine acele kamulaştırma yetkisi veren cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar şu şekilde; “Malatya ili, Battalgazi İlçesi, Hidayet ve Hanımınçiftliği mahalleleri sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların, bölgede yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 72 nci maddesi gereğince karar verilmiştir.

Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında acele kamulaştırılmasına karar verilen ada ve parsel numaraları şu şekilde:

Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • kadir (1 yıl önce)
    kamulaştırılan arsaların yerine ne verilecek?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Arsanda ne var ne yok hesap edecekler ve sana işte evin arsan ağacın fiyatı bu deyip parayı uzatacaklar. Para istemez isen ev verecekler. Diyelim ki arsan ve içindeki evin 1 milyon tuttu. Toki bir evi 1600 bine yapıyormuş. 600 lira borçlanacaksın. Şunu soyleyebilirim ki 250 M2 bir yerin ve içinde evin varsa borçsuz verebilirler. Aşağı yukarı kurtarıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Bunlara kalırsa toki den ev verirler şehrin 15 km ötesinde üstüne de borclandirirlar yani duyumlar öyle olacak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (1 yıl önce)
    Bu kadar insan ölmeden bu tedbirler alınmalıdır. Şimdi seçim zamanı milletin gözünü boyama. Kızılay başkanı görevde kaldığı sürece bnm için AKP yok hükmündedir
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Konak mahallesi merkezli, Beydağına doğru uzanan bir merkez oluşturulmalıdır.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Tamam (1 yıl önce)
    Polis okulu Akçadağ arası polis okulu dilek arası yeni yerleşim merkezi olabilir
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Arazin mi var oralarda
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Hikmet (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Benim var ama Allah vere yapmayalar. Topsoğüt Sivas yolu ağzı dışında diğer yerler sulak ve yumuşak zemin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    HAYIRLI olsun yüce Allah tan dilerim es selamün aleyküm
    %38
    %62
    Yanıtla