SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhsan Akın Yazıhan'da AKP'den Aday Adayı Oldu

İhsan Akın Yazıhan'da AKP'den Aday Adayı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım Platformu ve Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, beraberinde kalabalık bir topluluk ile AKP Yazıhan İlçe Başkanlığına giderek, burada Yazıhan Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Kalabalık bir grup eşlik etti

Malatya Tarım Platformu ve Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, 31 Mart yerel seçimleri için siyasete girerek AKP’den yana tercih yaparak Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Akın’a kalabalık bir grup eşlik etti.

Akın, AKP Yazıhan İlçe Başkanı V. Bülent Gedikli’ye başvuru dosyasını teslim etti.

“Yerel yönetimlerde 20 yıllık bir tecrübemiz var”

AKP Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Akın, “Bugün yıllardır çalıştığımız yerel yönetimlerde 3 belediye başkanıyla çalıştık. Bu konuda tecrübelerimiz var. Yaklaşık 17 yıldır Birlik Başkanlığı, 8 yıldır Tarım Platformu başkanlığı yapıyorum. Kadın Girişimciler Gurubumuz, Türkiye Genel Sekreterliği, Anadolu Basın Birliği, Derneklerimiz, girişimci gruplarımız, kooperatiflerimiz, bunlarla birlikte yetiştiricilerimizin, muhtarlarımızın ve bölgedeki insanların tarım ve hayvancılığına katkılarımızdan dolayı özellikle kendi bulunduğumuz ilçemizde aday olmamızı bizden istediler. Biz de yetiştiricilerimizin, muhtarlarımızın, kanaat önderlerimizin tavsiyesi ve isteği üzerine Yazıhan İlçesi Ak Parti İlçe Başkanlığına Bülent Gedikli kardeşimize verdik. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Biliyorsunuz biz yerel yönetimlerde 20 yıllık bir tecrübemiz var. Bu tecrübemizi inşallah kapımız herkese açık olarak, kimseyi ayırmadan hizmet edeceğiz.” İfadelerini kaydetti.

“Ulusal ve Uluslararası projelerle Yazıhan’ımızı destekleyeceğiz”

Akın şunları söyledi: 

“Hizmet ile ilgili kimseyle bir problemimiz yok. Sadece çıktığımız yolda gerçek anlamda Yazıhan ilçemiz için neler yapabiliriz, bunun çabası içindeyiz. El birliğiyle gönül birliğiyle çalışacağız. Bu görevi bize verirlerse hep birlikte Yazıhan’ımızı yöneteceğiz. Daha iyi yerlere taşıyacağız. Ulusal ve Uluslararası projelerle Yazıhan’ımızı destekleyeceğiz inşallah. Yazıhan’lı hemşerilerimizin de desteği ile seçildiğimizde İlçemize önemli hizmetler yapacağımızı, bu amaçla da şimdiden proje çalışmalarımıza başladığımızı da ifade etmek isterim.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet (5 ay önce)
    İyi adam yazihani hayvancılıkta bir sanayi haline getirebilir peynir süt et tesisleri açar ciftcide gençlerde dışarı kacmaz
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Nur ateş (5 ay önce)
    Çıktığınız bu yolda yanınızdayız her zaman başkanım. Allah yolunuzu açık etsin inşallah
    %18
    %82
    Yanıtla