SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlçemize Kimin Hizmet Edeceğine Arguvan Halkı Karar Verecektir"

A- A+ PAYLAŞ

CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyen Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Gül Nilay Mıllaoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve partililerle Arguvan İlçe Başkanlığında bir araya geldiler.

Başkan Kızıldaş ve beraberindekiler daha sonra her hafta çarşamba günü ilçede kurulan pazarda satış yapan esnafı ziyaret ederek kendilerine hayırlı ve bol kazançlar dilediler. Kızıldaş'ı Arguvan'lı hemşehrileri her zaman olduğu gibi yine samimi ve içten karşıladılar.

Kızıldaş burada yaptığı açıklamada;  "Arguvan'ımızı herkesin yaşamaktan mutluluk duyduğu bir ilçe haline getirdik. Tekrardan el ele, gönül gönüle, hep birlikte çalışarak ilçemizi daha güzel yarınlara emin adımlarla taşıyacağız. Arguvan'ı kimin yöneteceğine, ilçemize kimin hizmet edeceğine Arguvan halkı kendisi  karar verecektir. Çünkü; bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün düşünce ve fikirlerini kendimize ilke edinmiş kişileriz. Biliyorum ki Arguvan halkı çağdaştır, demokrattır, kimsenin yönlendirmesi ile hareket etmez. Bizler Arguvan’ımıza yaptığımız projelerimize, hizmetlerimize, yatırımlarımıza en önemlisi de sizlere güveniyoruz. Çünkü biz bütün kişisel ilişkilerimizi Arguvan'ımızın gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için kullandık” dedi.

Kızıldaş ; “Bizler insanı temel alan, halkın sorunlarına çözüm üreten, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere önem veren, üretken, katılımcı, sosyal belediyeciliği önemseyen anlayışımızla Arguvan'ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

CHP, Arguvan'da 2 dönemdir başkan olan Kızıldaş'ın yerine 31 Mart 2024 seçimleri için Ersoy Eren'i aday göstermişti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • murat ceylan (3 ay önce)
    gerçekten mehmet başkana ayıp ettiler. atıl durumdaki cezaevini fabrikaya çevirip, boştaki belediye arazilerini ekip arguvan doğal markasıyla tüm ülkeye arguvan ürünlerinin satışını yapması, ilçede benzinlik yokken belediye bünyesinde benzinlik açması, kültür merkezi. ayrıca türkü festivalinin vakıf döneminde öncüsü de kendisiydi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlTya (3 ay önce)
    birçok şehirde olduğu gibi malatya chp de başkan adayları belirlenirken hatalar yapılmaya devam ediyor.o ve ya bu şekilde chp ye emek vermiş ,ortaya güzel projeler çıkarmış parti temsilcileri kişisel hırslarıyla hareket ederek vatandaşı partiden soğutuyorlar. evet kimse koltuğun sahibi değil herkes değişecek ,yerini bir başkasına bırakacak. fakat zamanı var . çalışan ,emek veren adamı gönderirsen ve yerine daha iyi bir adayı getiremezsen ne farkın kalır diğer partilerden. duygularınızla değil mantığınızla iş yapmazsanız ne ilçenizde ne ilinizde ne ülkenizde başarıya ulaşamazsınız. ayıp etmeyin.yazık etmeyin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Arguvanli (3 ay önce)
    Arguvan halkı gerçekten başkana sahip çıkmalı ve bağımsız aday olması için Mehmet beyin yanında olmalıdır.veli bey bence buyuksehire aday olsun ki ne kadar oyaldigini görelim.veli bey kendi koyunde muhtar adayı olarak bile girse kazanamaz.insanlarimiz chp kimliğine oy veriyor ama yanlış yapıyorlar bu seçimde gereken tepki yi göstermek lazımdır..
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Halk adamı (3 ay önce)
    Mehmet başkan arkandayız.Cumhuriyet Halk Partisi‘ni ne kadar çok sevdiğini iyi biliyoruz. biz seni çok seviyoruz. sırf Veli’nin dediklerini yapmadığın için aday gösterilmiyorsun. sırf Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekledin diye aday gösterilmiyorsun. Cumhuriyet Halk Partisi ni bitirmeyi yemin etmiş babalarının çiftliği sanan veli ve tayfası bu seçimde halkın tokatını yiyecek. seni bağımsız olarak arguvan‘a hizmet etmeye davet ediyorum. Malatya da Cumhuriyet Halk Partisi bitmiştir. kendine biat edecek vasıfsız liyakatsiz insanlar ile kuşatılmıştır. Ey halkımız uyan bunların derdi Cumhuriyet Halk Partisi değil Cumhuriyet Halk Partisi ni ele geçirmek .
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Sizin gibi bencil insanlar olursa biter tabi. Sn. Veli Agbabanin bu sehir icin parti icin ne kadar mucadele ettigini gormeyen nankördür. 2 donemdir baskanlik yapiyor parti baskasini uygun gormus gercekten sizin dediginiz gibi partisini dusunse saygiyla karsilar destek olur. Bırakin bu hikayeleri herkse kendi çıkarında. Benim kimseden bir çikarm yok sadece dışardan bakiyorm bazı seyler zoruma gidiyor. Mesela hekimhanda olanlar arguvanda da olacak muhtemelen ondan sonra da bu parti de birlik beraberlik var demesin kimse. 20 yıldan fazla suredir iktidar olamiyosa da iste boyle bencil insanlar yuzundendir.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • literatür (3 ay önce)Halk isimli kullanıcı yorumuna
    o zaman senin mantığınla hareket edilmesi gerekiyor sa Veli Ağbaba neden tekrar aday olup vekil oldu . Onda da bir sıkıntı var demekki. O da bencillik yapıyor olmuyor mu . Veli kaç tane partiliye sahip çıkmış kaç kişiyi işe yerleştirmiş? Kendi köyüne bile çivi çakma yan adamın memlekete ne faydası olabilir ki?
    %86
    %14
    Yanıtla