SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İmam Hatip Ortaokulları Arası Ezan Okuma ve Hafızlık Yarışması

İmam Hatip Ortaokulları Arası Ezan Okuma ve Hafızlık Yarışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması' ve 'Genç Muhafızlar Hafızlık' yarışması düzenlendi. En güzel ezanı okuyan ve istenilen ayeti okuyup dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imam hatip ortaokulları arasında 'Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması' ve 'Genç Muhafızlar Hafızlık' yarışması düzenlendi. İlk olarak ezan okuma yarışması yapıldı. Ortaokul öğrencileri jüri karşısına çıkarak ezan okudular. Daha sonra ise hafızlık yarışmasında öğrenciler jüri tarafından istenilen ayetler okundu. 2 kategoride jürinin değerlendirmesi sonrasında dereceye girenler açıklandı.

'Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması' Şehit Zekeriya Bitmez İmam Hatip Ortaokulu’ndan Muhammed Ensar Özbaysar birinci, Fatma Fikriye Kutlay İmam Hatip Lisesi'nden Muhammed Hamza Katar ikinci, Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu’ndan Muhammed Haktan Özbek ise üçüncü oldu. 'Genç Muhafızlar Hafızlık' yarışmasında da Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu'ndan Enes Özdemir 1. oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 1. ye tablet, 2. ye 2000 tl, 3. ye ise 3000 tl ödül verildi.

Yarışmalarda 1. olan öğrenciler Malatya'yı bölge yarışmalarında Elazığ ve Gaziantep'te temsil edecekler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız