SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesi'ndeki Sağlıkçılar İçin Ek Protokol İmzalandı

İnönü Üniversitesi'ndeki Sağlıkçılar İçin Ek Protokol İmzalandı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi’nde sağlık alanında çalışan işçileri ilgilendiren ek protokol yetkili sendika ile imzalandı.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay imzasıyla yapılan açıklamada, “Rektörlüğümüz tarafından yapılan değerlendirme sonucunda sağlık alanında çalışan işçilerimize 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren, Kamu Çerçeve Protokolü hükümleri doğrultusunda, ücretlerinde iyileştirme yapılmasına karar verilmişti. Bu iyileştirmenin uygulanabilmesi için yapılması zorunlu olan ek protokol yetkili sendika ile imzalanmıştır.

İmzalanan ek protokol ile Kamu Çerçeve Protokolü hükümleri 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren uygulanacaktır. Yine 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren Hükümetimiz tarafından Ek Çerçeve Anlaşma Protokolü uyarınca verilmesi kabul edilen yüzde 2,5 oranındaki zam da uygulanacaktır.Hayırlı olsun” denildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • murat (2 yıl önce)
    diğer işçilerin maaşı ne oldu ahmet hoca ne maaşları belli ne sendika ile sözleşme imzalandı cumhur başkanı açıklama yapıyor maaşlar aşağı yukarı altıbin tl oldu diye taşerondan kadroya geçenler ama her yer uygularken inönü üniversitesi bildiğini okuyor çağa çoluğumun hakkını helal etmiyorum
    %86
    %14
    Yanıtla
  • İşçi (2 yıl önce)
    Sağlık-iş sendikası ve Sayın Çalışma Bakanının telkinlerine rağmen sözleşmeye imza atmayan rektör kendisine daha yukarılardan gelen telefonlarla yerinden olma korkusuyla imzalamıştır. Ayrıca yayınlanan bildiride üzerine basa basa 01.01.2022 tarihi diye diye çatlamışsınız ama protokol 01.01.2021 tarihi itibariyle imzalanmıştır. Bu yaptığınızla çalışanları başka sendikalara yönlendirmeye çalışıyorsunuz ama inadına bu sendikada kalıyor işçiler.!! Unutmayın ki hastaneyi ayakta tutan işçilerdir ve yapılanlar unutulmayacaktır. İşçi sadaka değil hakkını istiyor.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Şükür sonunda oldu .. hayirli olsun ....tesekurler
    %25
    %75
    Yanıtla
  • 4d işçi (2 yıl önce)
    bu zamana kadar insanları oyalayan ve insanları mağdur eden herkese.işçileri yarı yolda bırakanlara. bu yolda işçinin kandırılmasına sebep olanlara.işçilerin huzurunu, hakkını yiyenlere ve haklarını peşkeş çekenlere yazıklar olsun
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Tam bir hayalkırıklığısın Ahmet hoca veya rektör bey,ilim insanı bu kadar siyasette kendini basite indirmez,asli işini unutup siyasi işlerle uğraşmaz..yazıklar olsun
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ücret nedir onu açıklasanız
    %70
    %30
    Yanıtla