SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü'nün Spor Bilimleri Fakültesine Akreditasyon Belgesi

İnönü'nün Spor Bilimleri Fakültesine Akreditasyon Belgesi
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde yer alan 3 programa Akreditasyon Belgesi verildi.

Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde bulunan Spor Yöneticiliği, Antrenörlük Eğitimi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği lisans programları, Spor Bilimleri Derneği / Spor Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (SPORAK) tarafından yapılan inceleme ve değerlendirme neticesinde Akreditasyon Belgesi almaya hak kazandı.

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Gündoğdu, SPORAK tarafından verilen Akreditasyon Belgesi’ni değerlendirirken, memnuniyetini dile getirdi. Gündoğdu, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinin mevcut eğitim programlarının ilerletilmesi, kurumsallaştırılması, sürekli iyileştirilmesi ve yeni programların geliştirilmesi açısından akreditasyon sürecinin son derece önemli olduğunu vurguladı.

Gündoğdu “Akreditasyon sürecinde kalite değerlendirme çalışmalarının ve iç kalite yönetimi sürecinin ülkemizde Spor Bilimleri eğitimi veren kurumların gelişimini teşvik edeceğine inanıyorum” dedi.

Gündoğdu, kurum içi kaliteyi güvence altına alan akreditasyon sürecinde desteklerini esirgemeyen İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay başta olmak üzere bu başarıda payı olan tüm akademik ve idari personele teşekkürlerini de iletti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız