SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyerinin Camını Kıran 2 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

İşyerinin Camını Kıran 2 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 5 ayrı işyerine girerek hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 hırsızın, cep telefonu satışı yapılan işyerinden çaldıkları telefon kutularının da boş tespit edildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden verilen bilgiye göre; Büyükşehir Belediye Yanı Geçici Konteyner Çarşı içerisinde gerçekleşen 5 konteyner işyerinden hırsızlık konusuyla ilgili yapılan yürütülen soruşturmada, hırsızlık olayına karışan T.A. ve V.U. adlı şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Telefoncunun da camını kırarak içeri giren 2 şüphelinin,  buradan çaldıkları telefon kutularının boş olduğu bildirildi.

İki şüphelinin, bir giyim mağazasından ise hırsızların ayakkabı, kazak ve ceket çaldıkları belirlendi.

Şüphelilerin girdikleri diğer 3 dükkandan ise her hangi bir şey çalmadıkları tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.A. ve V.U. tutuklandılar.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hasan (1 ay önce)
    Polis çalışıyor ama cezalar daha caydırıcı olmalı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan bey Polis arabanın için demi çalışıyor. Hırsız içerde dışarda bekleyip ben buyum hırsızım gelin beni yakalayın mı demesi gerek. ve aynı zamanda polis memleketteki nekadar hırsız varsa tanıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatan (1 ay önce)
    Malatya hırsızlık, uyuşturucu, hapçı, tecavuzcü, mafya, kaçakçılık, yolsuzluk, kap kaç, az hasarlı evlerde demirbaş çalmanın suçu yok suç olmaktan çıkmıştır. nedeni ise kanunların suç karşısında pasif kalması (Adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı "17 suç dosyası olan tabi ki") sebebi emniyet mensupları başta bekçi ve polis emniyet müdürü dahil görevini yapmıyorlar
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı44_44 (1 ay önce)
    Helal olsun aynı gün içinde buldunuz ama bunlar olmasa daha iyi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 ay önce)
    Bir tecrübe yıllar önce 1988 yılı teftiş esnasında sayın müfettişim şu sözlerini unutamıyorum bir lira rüşvet olur yakanı alamasın On lira İHTİYACA Girer bir mahkeme de serbest kalırsınız İşte o gün bu gün biride komşum evi soyuldu para cezası aldı hırsız serbest işte böyle bir şey…….
    %75
    %25
    Yanıtla