SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kablo Hırsızlığı İle İlgili 3 Gözaltı

0
Güncellendi - 2019-02-02 17:41:33
Kablo Hırsızlığı İle İlgili 3 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Jandarma tarafından Yeşilyurt Topraktepe bölgesinde kablo hırsızlığı şüphesi ile ilgili olarak 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Jandarma, konuyla ilgili Valilik aracılığıyla şu açıklamayı yaptı:

"30 Ocak 2019 günü saat 23.50 sıralarında Malatya İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi Yeşilyurt Topraktepe mahallesinde, icra edilen Önleyici Kolluk Devriyesi esnasında yol kenarında bulunan Türk Telekom Müdürlüğüne ait direk üzerinde “Haberleşme ve Enerji Nakil Kablo Hırsızlığı” yaptığı değerlendirilen (2) şüpheli şahsın bulunduğu görülmesi üzerine, Jandarma devriyesini fark eden şüphelilerin olay mahallinden kaçmaya çalışmaları nedeniyle Jandarma devriyesinin şahısları yakalamak için yaptığı takip sonucu olay yerine yakın mesafede bulunan bir Ford marka araçtan şüphelenilerek yapılan kontrol sonucu araçta bulunan Y.Y ve M.K isimli (2) şüpheli şahıs yakalanmıştır.

Jandarma devriyesinin olayla ilgili çevrede başka şahısların olma ihtimaline karşı kapsamlı şekilde yapmış olduğu araştırma neticesinde, olay mahallinden yaklaşık 700 metre uzaklıkta Malatya-Sivas karayolu üzerinde yol kenarında şüpheli bir şekilde bekleyen N.Ç isimli şahıs da yakalanmıştır.

“Haberleşme ve Enerji Nakil Kablo Hırsızlığı” yaptıkları esnada suçüstü yakalanan şüpheli şahısların yapılan ilk sorgusunda; üç şahsın da beraber olduğu tespit edilmiş olup, olay mahallinde bulunan telefon direğinin çevresinde yapılan araştırmada (1) adet sağlam kullanılabilir vaziyette demir ve tel kesmeye yarayan makas, (1) adet yaklaşık (10) metre uzunluğunda dağcılık ipi (ipin kabloya bağlanarak asılmak suretiyle direk bağlantı noktalarından kopartılarak yere düşürmek maksadıyla kullanıldığı değerlendirilmektedir.) ele geçirilmiştir. Olayla ilgili nöbetçi C.Savcısının talimatı doğrultusunda Y.Y., M.K. ve N.Ç. isimli şüpheli şahıslar gözaltına alınarak tahkikat işlemlerine başlanılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • alican (5 yıl önce)
    Dimbir gibi,zıpır gibi adamlar namusuyla,alın teriyle çalışacakları yerde haramla beslenen parazitler..Sayın editör şunların yüzünü niye çizip saklıyorsunuz.Bunların aslında yaptıkları cürümden dolayı ne Allah korkusu var nede kuldan utancı..Bırakında bizde bu utanmazları tanıyalım..
    0
    0
    Yanıtla