SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanamıyorsanız Kaybetmemek de Önemli"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig’in 5. haftasında Manisa Futbol Kulübü, evinde konuk ettiği Yeni Malatyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Maçın ardından her iki takımın teknik sorumluları basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü Levent Eriş, “Geçtiğimiz maçta deplasmanda Samsunspor ile son derece iyi bir mücadele edip deplasmandan kazanarak dönmenin mutluluğunu o gün itibariyle yaşamıştık. İçerde de kabuk değiştirmeye çalışan Yeni Malatyaspor takımı vardı. 3 gün öncesinde de 2 tane geçen sene süper ligde oynayan oyuncusuna lisans çıkarttılar. Geçen sezon süper ligde oynayan 6 oyuncusuyla karşımıza çıktılar. Bizi hiç kolay geçecek bir maçın beklemediğini biliyorduk. Maçtan önce de bunun için çok çalıştık ama bazen istediğiniz gibi sahada olmuyor. Rakibe çok pozisyon verdik. Biz kendi adımıza verdik bu pozisyonları, rakip bulmadı. Maçı kazanmak için ekstra bir mücadele ortaya koyduk ki gördüğünüz üzere ayakta bile durmakta zorlandığımız bir sıcaklık var. Rakibimiz Malatyaspor takımı neredeyse 15 dakikaya yakın yerden kalkmadılar. Böyle bir rakibe karşı kazanmayı çok isterdik. Mücadele etmeye çalıştırlar ama bize karşı bu anlamda oyunu böyle durdurarak oynamaları tamamen bizim oyuna tekrar tekrar girmemizi engelledi. Bunun sonucunda maç beraberlikle bitti. Biz diyoruz ki gelecekle ilgili bizim hayallerimiz var. Bu takımın geleceğiyle ilgili kazanamıyorsanız da kaybetmemek önemli. Bugün iyi oynamadığımız bir ortamda normal bir sonuç olarak görüyorum. Her iki takımı da bu sıcakta bu kadar mücadele ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Manisa, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hoca44 (1 yıl önce)
    Hoca kendini kandırma pozisyonun yok superlig in kaptanı yine seni kazandırdı takımın iyi değil sen dua et tecrübesiz bir takımla oynadın yoksa şu an istifa etmiştin.6_ tane yiyebilirsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şahinbey (1 yıl önce)Hoca44 isimli kullanıcı yorumuna
    Süperlik tecrübeli takımla oynadınız avrupa görmüş takım vardı siz dua edin Malatya 2 kırmızı kart vardı yoksa 6 tane yerdiniz
    0
    0
    Yanıtla