SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Küçük Bütçeyle Büyük Başarı Yakaladık"

0
Güncellendi - 2017-03-01 01:37:56
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un kalecisi Volkan Tuncel, İnönü Üniversitesispor olarak küçük bütçeyle büyük başarılar yakaladıklarını söyledi.

Tuncel, Tunceli ekibi 62 Pertek Spor karşısında iyi mücadele edip, haklı bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Hedeflerinin grupta üst sıralara çıkmak olduğunu dile getiren Tuncel, “Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Geriden gelip, galibiyeti almak daha sevindirici oldu. Tecrübesiz bir takımız. Tecrübesi olmamıza rağmen küçük bütçelerle büyük başarılar yakaladık. Bunu biliyoruz. Bunu kendimizden ödün vererek bu seviyeye geldik. Ligde daha da ses getireceğimizi biliyoruz. Ligin 6.sırasındayız. Hedefimiz yukarılara çıkmak. Önümüzdeki hafta Şehit Kamil Belediyespor maçında da galip gelerek, bay haftasına kafamız rahat girmek istiyoruz” diye konuştu.

Tuncel, her maça aynı ciddiyetle çıktıklarını ve en iyi şekilde mücadele etmeye çalıştıklarını kaydederek, şunları söyledi: “Bu ligde bütün takımlar birbirinden puan alabilecek güçlere sahip. Ligin en altındaki takım en üstteki takımlarda puan alabiliyor. Dediğim gibi biz bu sezon bu ligin tecrübesiz bir ekibiyiz. Bizde ligde bazı maçlara daha fazla motive oluyoruz. Bazı maçlara daha rahat çıkıyoruz. Ligde maç seçmiyoruz. Bazı maçlarda iyi bir hava yakalıyoruz. Bunu da devam ettirmek için elimizden geleni ortaya koyuyoruz. Bazı talihsiz maçlar çıkarabiliyoruz. Mağlup geldiğimiz maçlarda takdiri ilahi diyoruz.”

Kendi performansıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Tuncel, “Gün geçtikçe maçlara forma şansı buldukça kendimiz daha iyi hissediyorum. Kaleciler oynayınca kendini buluyor. Bu yolun henüz başındayım. Bende forma şansı buldukça kendime güvenim artıyor. Maçlarda artık penaltı çıkarıyorum. Kritik kurtarışlar yapıyorum. Hocalarım güveniyor. Takım arkadaşlarım bana güveniyor. İnşallah bu güveni boşa çıkarmam” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    İki Yeşilyurt maçında gerekeni yaptınız. Sanırım Malatya'dan profosyonel takım çıkmasını istemiyorsunuz böylece baraj maçını kaybedip tekrar amatör lige dönmek istiyorsunuz o bütçenizle.
    0
    0
    Yanıtla