SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupa Voley'de F.Bahçe ve G.Saray Finalist

0
Güncellendi - 2019-03-17 05:47:38
Kupa Voley'de F.Bahçe ve G.Saray Finalist
A- A+ PAYLAŞ

AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yenen Galatasaray ile Halkbank'ı 3-1 yenen Fenerbahçe finale kaldı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki final maçı Pazar günü 17.00'de oynanacak.

İLK FİNALİST GALATASARAY 

Voleybol AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley final etabında yarı finalde günün ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray Merkez Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Müsabakayı 3-0 kazanan Galatasaray adını finale yazdırdı.

Salon: Malatya Merkez

Hakemler: Ozan Sarıkaya, Burhan İlhan

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: İbrahim Emet, Caner Pekşen, Burak Güngör, Özkan Hayırlı, Metin Toy, Gökhan Gökgöz (Nuri Şahin, Kadir Cin, Berkan Eryüz, Serhat Coşkun, Murat Yenipazar)

Galatasaray: Yasin Aydın, Duff, Selçuk Keskin, Antonov, Doğukan Ulu, Venno (Can Ayvazoğlu, Onurcan Çakır, Emin Gök)

Setler: 19-25, 23-25, 20-25

Süre: 91 dakika (29, 33, 29)

FENERBAHÇE ADINI FİNALE YAZDIRDI

Günün ikinci maçında ise Fenerbahçe, Halkbank'ı 3-1 mağlup ederek finale kaldı.

Salon: Malatya Merkez

Hakemler: Erdal Akıncı, İsmail Yıldırım

Halkbank: Kemal Kayhan, Luburic, Burutay Subaşı, Hakkı Çapkınoğlu, Baranowic, Sket (Hasan Yeşilbudak, Alperay Demirciler, Arslan Ekşi, Rıfat Kantarcıoğlu)

Fenerbahçe: Klinkenberq, Emre Batur, Ter Maat, Oliva, Oğuzhan Karasu, Ulaş Kıyak (Ahmet Karataş, Caner Dengin, İzzet Ünver, Oğulcan Yatgın, Ferhat Akdeniz, Bertuğ Öndeş)

Setler: 25-19, 23-25, 26-28, 24-26

Süre: 125 dakika (27, 29, 36, 33).

FİNAL MAÇI PAZAR GÜNÜ..

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği final maçı, 17 Aralık Pazar günü Merkez Spor Salonu'nda oynanacak. Saat 17.00'de başlayacak olan final karşılaşmasını TRT Spor TV canlı olarak yayınlayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

Galatasaray- İstanbul Büyükşehir Belediye yarı final maçından

Fenerbahçe- Halkbank yarı final maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Miraç Dağ (5 yıl önce)
    Bu maçlarda görüldüğü gibi Malatya seyircinin ilgisi üst düzeyde . Aileleri ile maçlara gelen çok kaliteli bir seyirci topluluğu var .Acilen Malatya mızın üst düzeyde bir salon takımına ihtiyacı var.Şimdiden yetkililerin ilgilenmesi gereklidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem Eralp (5 yıl önce)Miraç Dağ isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısınız size katılıyorum.Büyüklükleri ile övünen merkez ilçe belediyelerimiz veya MASKİ takım kurabilir.
    0
    0
    Yanıtla