SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ligde Kalmak Azımsanmayacak Başarı"

0
Güncellendi - 2018-05-02 19:40:54
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un yardımcı antrenörü Turgay Karslı, "Gönül ister ki ekip olarak, yönetimde bunu takdir eder herhalde ilk ondaki sınırlamada yer alalım. Sayfanın ilk on hanesinde bulunmak isteriz. Bulunamayıp 11 ya da 12.sırada yer alıp, bu takım ligde kaldı ki öyle umut ediyoruz bu bizim için basit olmayacak, azımsanamayacak bir başarıdır" dedi.

  Bulut'un özel işleri nedeniyle antrenmana katılmaması nedeniyle takımın antrenmanını yöneten Karslı, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulundu.

  Karslı, ligde kritik haftaların geldiğini belirterek, "Hem rakiplerimiz hem de yukarıdaki şampiyonluğu zorlayan takımlar için önemli bir makas aralığı. Teknik direktörümüz Erol hocanın (Bulut) da söylediği gibi Malatyaspor her müsabaka puan ve puanlar için çıkıyor. Prestij için çıktığı müsabaka yok. Hepsi puan kazanmak ve puan kazanmak arzusuyla çıktığı maçlar" dedi.

  Takımda büyük bir sakatlık probleminin olmadığını ifade eden Karslı, "Şuanda her şey normal seyrinde gidiyor. Göztepe ile 7 Mayıs Pazartesi günü oynayacağımız bir müsabaka var. Bizim için uzun bir hafta. Ona göre planlamalarımızı yaptık. Cumartesi günü İzmir'e hareket edeceğiz. Maçımızı oynayıp, Galatasaray maçı haftasına gireceğiz" diye konuştu.

  Karslı, bir gazetecinin, 'Alt sıralardaki takımlarla arada puan farkı bulunması oyuncuları rehavete sokar mı?' sorusuna, "Kendi iç dinamiklerimizi hareketlendirdik. Oyuncularımızın motivasyonunu sağlayacağı bir takım davranışları geliştirdik. Biz bu mesajı oyunculara veriyoruz. Antrenmanlarımızın dozajı ve kulüp içi işleyişimizde hiçbir aksama yapmadık. Toplantılarımız rutin aynı seyrinde devam ediyor. Toplantı ve antrenman içeriklerimiz asla oyuncuların tatil rehaveti yükünü taşımıyor. Oyuncuların yeterince odaklandıklarını söyleyebilirim" cevabını verdi.

  Takımın ligde kalmasının azımsanamayacak bir başarı olduğunu dile getiren Karslı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Malatyaspor'un geçmiş yıllardan buyana basamak basamak aldığı bu yol, ligde bu performansı göstermiş olması futbol kamuoyu için takdire şayan bir değerlendirmedir. Bugün bir anket yapsanız ve 'Gönüllerin şampiyonu kim?' diye sorsanız, her halde bu bölgede 'Evet'i Malatyaspor kazanacaktır. O yüzden alt sıradaki takımlar, şehir takımları özellikle bazı şehirlerin iki takımının birden potada olması ciddi yorum ve tartışmalar getiriyor. Bizim bir şehir takımı olarak kıt imkanlarla bu şekilde buraya adım atarak çıkması bence iyi bir sonuç. Gönül ister ki ekip olarak, yönetimde bunu takdir eder herhalde ilk ondaki sınırlamada yer alalım. Sayfanın ilk on hanesinde bulunmak isteriz. Bulunamayıp 11 ya da 12.sırada yer alıp, bu takım ligde kaldı ki öyle umut ediyoruz bu bizim için basit olmayacak, azımsanamayacak bir başarıdır."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kodalmm (6 yıl önce)
    Ligde kalarak felaket tellallarinin niyetlerini kursağında bırakan başta teknik yönetim ve futbolcular, idari yönetim ve takımın sözde değil özde taraftarına selam olsun, başarınız daim olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet sezer (6 yıl önce)
    bu takım nasıl liğde kaldı anlamadım başkan hava atıp duruyo kulübün borcu yok diye ama futbolcuların parasını vermiyo bu kafayla giderse bu takıma yazık olur 1. liğe geri döneriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür Dinçer (6 yıl önce)ahmet sezer isimli kullanıcı yorumuna
    Bir bitmediniz birader...
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Bu yönetim ve kadro ile neredeyse aylar önce lige tutunduk. İzahı mümkün olmayan bir başarı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (6 yıl önce)
    Çok doğru söylemiş. Bu kadro ve bu yönetim ile ligde kalmak büyük başarı Buna Acemi şansı derler. Bu takım 2018-2019 yılında'da aynı kafayla yönetilirse artık bu takımı kimse ligde tutamaz kesin ptt 1'ci ligdeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim Karaca (6 yıl önce)Basri Terece isimli kullanıcı yorumuna
    Zaman zaman yorumlarınızı okuyorum .Niçin bu kadar ön yargılısınız.? Yönetimden hiç kimseyle yakınlığım ve irtibatım YOK.Bana göre bazı eksiklerine rağmen başarılı bir başkan. ve yönetimi var.Takımın iskeletini muhafaza etmek Erol hocaya inanıp takımın başına getirmek Ali Ravcı gibi futbolun içinden gelen biriyle çalışmak,4 yıl içinde alt liglerden süper ligde taşımaları başarılı olduklarının göstergesidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • O kesin hatta yuzde yüz düşer bu zihniyetle erol bulut un da takimda kalması yararlı olmayacaktırr
    0
    0
    Yanıtla