SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Kupa Voley Finallerine Hazır

0
Güncellendi - 2019-02-27 01:18:45
Malatya Kupa Voley Finallerine Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu ile Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Furkan Salduz, Malatya’da Mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Axa Sigorta Kupa Voley Türkiye Voleybol Şampiyonası kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley Finalleri, 15-17 Mart tarihleri arasında Malatya’da gerçekleştirilecek. Halkbank-Ziraat Bankası, Arkas Spor-Fenerbahçe, Maliye Piyango-İstanbul BBSK, Galatasaray-Tokat Belediye Plevne müsabakalarının oynanacağı kupada maçlarıyla ilgili çalışmalar sürüyor.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu ile Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Furkan Salduz, Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley Finalleri kapsamında Malatya’daki ziyaretlerini sürdürüyor. Salduz, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, MASKF ve Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetim kurulu üyesi Erkan Van’ı ziyaret ederek, Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley Finalleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Salduz, istişarelerde de bulunduğu ziyaretlerinde Özdemir, Fırat ve Van’a TVF’nin kuruluşunun 60.Yılı anısına hazırlanan özel formaları da takdim etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız