SON DAKİKA
SON DEPREMLER

malatyahaber'e FETÖ'cü Tehdit!

malatyahaber'e FETÖ'cü Tehdit!
A- A+ PAYLAŞ

malatyahaber.com'un FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü)'nün 15 Temmuz 2016'da giriştiği hain darbe girişiminin Malatya cephesiyle ilgili, kalkışma, operasyonlar, mahkeme safhaları ile ilgili, bazıları Gazeteci Burhan Karaduman tarafından yapılan ayrıntılı haberleri, örgüt yandaşlarının tepkisine yol açarken, bundan rahatsız olan ve örgüt yanlısı olduğu değerlendirilen kimileri, işi tehdit boyutuna vardırdı.

15 Temmuz gecesi, Erhaç'taki bazı uçakların darbeci gruplara destek olmak için kaldırılması girişimi ve bu olayla ilgili Gaziantep İstinaf Mahkemesi'nde görülen davayla ilgili malatyahaber.com'da 14 Mayıs günü "FETÖ'de Yargılanan Pilotlardan 2'si Kayıplara Karıştı" başlıklı habere, yaklaşık 3 hafta sonra gönderilen yorumlarda, malatyahaber.com muhabirlerine yönelik tehditler yer aldı.

malatyahaber.com'a, 7 Haziran gecesi "Göktürk" adıyla gönderilen, söz konusu haberin altında "Editör Notu" yanıtıyla yayınlanan tehdit içeren yorumda ve daha sonra gönderilen ancak yayınlanmayan biri "Göktürk", diğeri "Aybars" adları konulan yorumlarda, "1 yıl sonra yazılanların hesabının sorulacağı" tehdidi, yayına girmeyen yorumlardada “hesap sorulacak- şafak yakın” tehdidiyle sürdürüldü.

Genellikle, yazdığı haberlerden dolayı “hırsız- uğursuz taifesi"nin tehditlerine sıkça maruz kalan malatyahaber.com Avukatı Eralp Yalvaç, son olarak FETÖ'cülerden gelen ve yayına editör yanıtıyla konulanın yanı sıra yayına girmeyen diğer iki yorumla ilgili olarak Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Bu arada, malatyahaber.com'un Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) haberleri nedeniyle, rektör Aysun Bay Karabulut ve kocasını savunan haber ve yazılar yazan, malatyahaber.com ve yöneticilerine iftira atıp hakaret eden bir  internet sitesinin geçmişinde de, FETÖ'nün en önemli dezenformasyon kaynağı “Fuat Avni” ve başka isimlerle yapılan sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili haberlerin yoğunluğu dikkat çekiyordu.

malatyahaber.com

GÖRSELLER: malatyahaber'e gönderilen FETÖ'cü tehditler (Üstteki yayında olan, alttaki yayına girmeyen)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Yasin Bikriye (1 yıl önce)
    FETÖ'cünün itirafçısı veya pişmanı yoktur, fırsat kollayanı vardır. Ne FETÖ'nün , Ne Apo'nun sürüleri Türkiye'nin aydınlık geleceğine engel olamayacaklar.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Abdulkadir (1 yıl önce)
    Malatya Haberin konu ile ilgili haberlerini sürekli bir okuyucusu olarak takdir ediyorum. Gerçek habercilik budur. Muhabirlerini ve editörlerini kutluyorum. Demokrasiden yana bir Türk vatandaşı olarak her türlü darbeye karşıyız. Darbe ayıbının savunulacak bir yanı yoktur. Bütün devlet kurumları ve top yekün halk darbenin karşısında. Sağdan da gelse soldan da gelse, babamın oğlu da yapsa darbe ayıptır. Vatandaşı hayvan yerine koymaktır.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • reis (1 yıl önce)
    fetocü hainlerin her zaman karşısındayız ve yaynındayız malatyahaber. malatyanın tek özgür basını. sizi tebrik ediyorum.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • İşin özü (1 yıl önce)
    Suç onların değil ki onların ayrımsız istisnasız hepsini tasfiye etmeyen deliğe süpürmeyen siyasi iradenin... hep diyorum fetöcüye acıyan acınacak hale düşer!!! Yanındayız Malatyahaber..
    %89
    %11
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    Fetöcü hainler hala içimizde dolaşıyorlar.Bitmediler,uyanık olmak zorundayız.Sizi tehdit ederken hesap soracakları zamanla ilgili verdikleri tarih çok önemli.Bir yıl sonra diyorlar.Bir yıl sonra ülkemizde çok önemli bir seçim yaşayacağız.Bu hainler seçimin sonucunu dört gözle bekliyorlar.Maalesef bu hainlere umut veren siyasi partiler var.KHK İle işten atılan veya hapis cezası alanları tekrar işine döndüreceğiz diyen siyasiler var.Peki bu KHK nedir.20 Temmuz 2016 tarihinde, devlet içine sızmış fetocu ve ppk lıları işten atmak için devletimiz tarafından çıkarılan kanun hükmünde kararnamedir.Bir vatandaş olarak fetocu hainlere karşı verdiğiniz mücadelede yanınızdayız.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    Ben bire bir bildiğim köylüm olan bir komiser 15 temmuzda uçaklar kalkmasın diye büyük fedakarlıklar yapıyor.ama şu an hapiste.Darbecilikten beraat üyelikten 6,3 hapis.Haberciyseniz mahkemeleri takip edin ve gerçekleri yazın.
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Cihan (1 yıl önce)
    Fetönünde, fetöcününde, gelmişinde geçmişinde,bu gününde hala fetö ziyniyeti olanında, kol kola gezenlerinde, beraber iş tutup amerikanın emperyalizmine uşaklık edeninde, Türk milletine, sözde Türkçülük görüntüsü ile ihanet edeninde, dini kendi cıkarlarına alet edeninde, Allah bin türlü cezasını versin.
    %95
    %5
    Yanıtla