SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Polis İçin Diyarbakır ve Malatya'da Tören

Şehit Polis İçin Diyarbakır ve Malatya'da Tören
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır’da Pazartesi akşam göreve giderken trafik kazasında şehit olan polis memuru Kemal Güleç’in (32) naaşı düzenlenen törenin ardından memleketi Malatya’ya gönderildi.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen törende, şehit Kemal Güleç’in öz geçmişi okundu, dualar edildi. Törende, şehidin babası, annesi, eşi ve kardeşinin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya yaptığı konuşmada, şehit Güleç’in eşi ve çocuğunun kendilerine emaneti olduğunu belirtti.

Kaya, “Genç bir meslektaşımız elim bir trafik kazası sonucu erken yaşta aramızdan ayrılmıştır. Onu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Sözün bittiği yerdeyiz. 6 yıldır teşkilatımıza çeşitli yerlerde çalışarak hizmet etmiş Kemal Güleç kardeşimize son görevimizi yapmak için toplanmış bulunmaktayız. 2 yıldır Diyarbakır kadrosunda başarıyla hizmet veren kardeşimizin geride bıraktığı evladı ve kıymetli eşi bize emanettir. Bundan sonraki süreçte de her daim ailesinin yanında olmayı sürdüreceğiz. Merhuma rahmet kederli ailesine ve meslektaşlarıma başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun” dedi.

Şehit Güleç için düzenlenen törene, Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, şehit yakınları ve kamu kurum ve kuruşlarının temsilcileri katıldı.

Daha sonra şehidin cenazesi dualar eşliğinde memleketi Malatya'ya uğurlandı.

MALATYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ..

Diyarbakır'da trafik kazasında yaşamını yitiren polis memuru Kemal Güleç'in cenazesi, Malatya'da toprağa verildi.

Şehir Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine, Güleç'in eşi Hilal, 3 yaşındaki oğlu Bedirhan ve şehidin ailesi ile Malatya Valisi Hulusi Şahin, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve vatandaşlar katıldı.

Meslektaşlarının omuzlarında taşınan Kemal Güleç'in cenazesi katafalka konuldu.

Güleç'in naaşı, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Dün Diyarbakır'da bir kamyonet ile 2 otomobilin karıştığı kazada polis memuru Kemal Güleç hayatını kaybetmiş, 5 kişi yaralanmıştı.

Diyarbakır, iha- Malatya, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Murat Yeşil (1 yıl önce)
    Cok degerlı ınsanlar babası Ahmet amca dünya iyisdir Allah sabır versin Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğanyol (1 yıl önce)
    Kırşehirde mltyalı bayan polis. Diyarbekir de göreve giderken mltyalı polis. Haftada 2 polis vefat. Ailesine SABIR dileriz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, peygamber efendimize komşu olsun inşaallah. Yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet emin (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah kardeşimizin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cengiz (1 yıl önce)
    Allah gani gani rahmet eylesin ruhu şad mekanı cennet olsun inşallah. Kederli ailesine Allah bol sabırlar versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa Cem Cercis (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah
    %100
    %0
    Yanıtla