SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'mızın Geleceğini İnşa Edeceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya’nın ayağa kalkması noktasında yoğun mesai harcayacaklarını söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İnönü Caddesi’nde, gençlere gelecek yarınları hakkında nasihatlerde bulundu. Esnafları da tek tek ziyaret eden Başkan Er, ‘Hayırlı İşler’ dileğinde bulunarak, kendisine gelen istek ve talepleri de dinledi.

Başkan Er, “Malatya için çok yoğun bir mesai harcayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Malatya’nın eski günlerine dönmesi ve şehrimizin ayağa kaldırılması için gereken her türlü çaba ve gayreti göstereceğimizden vatandaşlarımız emin olsun. Memleketimize yapılacak çalışmaların bilincindeyiz. Bunun için gereken sorumluluğun farkındayız. Malatya’mızın geleceğini inşa edeceğiz” dedi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 hafta önce)
    Başkan malatya yi ayağa kaldırmak istiyorsanız yerinde dönüşüm de imar sorunu nu çözün vatandaş magdur 520 mt kare arsamda inşaat alanı yüzde 40 düşmüş ayrışık düzen ken bitişik arsaya ikiz yapmışlar yok olmuyorsa da emlak konu a verin zamlarda yapılamaz hale geldi devletin verdiği de eridi 1 milyon 1 buçuk milyon üste nasıl bulacağız siz dediniz toki tercubem var emlak konut da yöneticilik yaptım dediniz şimdi icrat zamanı biran önce mağduriyetinizi giderin yoksa bütün sehiri tokkiye götürmek çözüm değil malatya merkez arsa yığını olur biraz hızlı davranin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hakkı (2 hafta önce)
    çarşısı olmayan tek il olarak çarşıda yükselmiş katlar binalar yok daha , yıkılmamış orta hasardan ağır hasara dönen binalar var, toki 70bin yapılacak dendi toplasan 10bin bile olmadı. çok ağır ilerliyorsunuz çok yavaş. böyle giderse 15 yıla biter biz göremesekde çocuklarımız görür belki...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eren (2 hafta önce)
    Başkanım sürekli İnşa ve ihya etmekten bahsediliyor yerinde dönüşüm için bir çivi çakılmış değil ne zaman başlanacak bu çalışmalar Ne zaman hızlanacak 15 ay olacak daha ne kadar bekleyeceğiz....
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Cebrail (2 hafta önce)
    İnşa edeceğiz demeyin..baslayın
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 hafta önce)
    Vatandaşı aydınlatın arsası nasıl yapılıyor vatandaş arsasını mutahite verse yüzde elli ile yaptırıyordu emlak konut nasıl yapacak vatandaş bilmeli ,eski belediye karşısında mutlu azınlık kuyumcuların yeri santim kayıpları olmadan alelacele yapılıyor bizde arsalarımızın nasıl yapıldığını bilmek elimize ne geçeceğini bilmek istiyoruz belli protokol ile vatandaş haberdar edilerek yapılmalı .
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mlt (2 hafta önce)
    Malatya bu vizyonsuzlukla bir şehir olamaz, bir ilçe görünümünde kalır. Bunu Sami Er için söylemiyorum. Yalnız şunu söylemek istiyorum Sami Er yönetimi liyakatli kişiler içinde seçerse şehrin imarı değiştirebilir. Bir defa Malatya’nın dokusuna uygun Bedesten Çarşılar yapmalı, şehri bir bölgeyle sınırlandırmamalı, Fahri Kayahan, Çöşnük, Cengiz Topel, Tecde gibi yerlere çarşı bölgelerine yapmalı. Ayrıca hafif raylı sistemde Malatya için iyi olmaz. Nedeni ise sırlı bir taşıma sistemi şehrin sorununu daha da arttırır. Minibüs olayına bir çözüm getirmeli. İşyerleri ile meskenler ayrı yerlerde olmalıdır.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ahmet (2 hafta önce)
    Malatya da bir tek esnaflar yașıyor zaten, memur, Çiftçi, ișçi, emekli yașamıyor. Azıcık kafaları öteki tarafa dönderseler sorunu çabuk teșhis edecekler de iște pencere dar olunca memleket de toparlanmaıyor iște.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Paşa44 (2 hafta önce)
    Buradan sayın başkana sesleniyorum. Seçimden önce kul hakkına, ehliyet ve liyakata önem vereceğine dair söz vermişti. Umarım sözünde durur zira bayram tatili için geldiğim Malatya'da akıl almaz iddialar duydum. Bingöllü ve Adıyamanlıların belediyelere ve diğer kurumlara alındığını, Elazığlıların birbirini kolladığını, bazı dernek ve cemaatlerin referans olduğunu, Malatyalıların ise garip kaldığını Vs...Umarım yalandır. Zira bunun adı kul hakkı ve ırkçılıktır.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • İyi de bu zaten 20 yıldır apaçık bir şekilde var. Çıkın belediyedeki makamlara. Müdür ve yardımcılara sorun nerelilermiş.Yüzde 80 i zaten Malatyalı değil. Biz Malatya'da bunun lafını bile etmiyoruz artık. Çünkü normalimiz oldu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 hafta önce)
    Göreceğiz başkan. Lafla peynir gemisi yürümüyor. İcraatların gösterecek doğru söyleyip söylemediğini.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Battal (2 hafta önce)
    Sami başkan bir an önce çarsıyı ve inönü caddesini bitirmelisin..Malatya nın yaşam alanı vitrini...Cadde genişletilip raylı sistem calışmaları başlamalı..
    %73
    %27
    Yanıtla
  • vatandaş (2 hafta önce)Battal isimli kullanıcı yorumuna
    Tabi binlerce insan konteynerde yaşasın sana raylı sistem lazım bu nasıl bir kafa
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 hafta önce)Battal isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim ınsanların evi yıkılmış konteynirde kalıyor o kadar acil işler varki sen raylı sistem istiyorsun imar dan dolayı yerinde dönüşüm de bir kazma vuran olmadı devletin verdiği 1,5 milyon para nin üstüne bir 1 buçuk milyon daha müteahit istiyor aciliyet rayli sistem şehir dizayini
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (2 hafta önce)
    İyi bir ekip kuramadığını görüyoruz.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Ümit var olmak (2 hafta önce)
    Ümit var olmak istiyorum ama aklım ve tecrübelerim izin vermiyor. Çünkü yaptıkları yapacaklarının teminatıydı.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 hafta önce)
    Allah aşkına artık şehir merkezi ve caddeler depremden önceki gibi kuralsız park eden araçlardan temizlensin. Bu kadar araç neden park halinde. Deprem psikolojisinden kurtulmak lazım. Şehir artık normalleşmeli.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • vatandaş44 (2 hafta önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Ayrıca şu caddeler allah rızası için bir aydınlatılsın her yer karanlık
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Malatya (2 hafta önce)
    Malatya siyasetini tekeline alan eski siyasetçiler işlerinize karışmazlarsa kısacası sizi rahat bırakırlarsa başarılı olacağınızı belkide Malatyamızı doğunun kayserisi, konyası, Eskişehiri yapacağınızı ümit ediyorum, tabi arının inine çomak sokmak biraz cesaret ister bu cesareti sayın başkanım sizde görmek istiyoruz, inşallah görürüz ve gelecek nesillere modern bir Malatya şehri bırakırız.
    %66
    %34
    Yanıtla