SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Müdür Olarak Atandım"!.

A- A+ PAYLAŞ

İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğüne aynı kurumun Siirt il Müdürü Akın Kul atandı.

Siirt İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Akın Kul, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Malatya İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak atandığını duyurdu.  

Erzurumlu olduğu öğrenilen Kul, açıklamasında, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun tensipleri ile Malatya İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak atandım. Böylesine değerli bir görevi bize emanet eden Sayın Bakanımıza, Genel Müdürümüz Sayın Şefik Aygöl beyefendiye şükranlarımı arz ederim.” İfadelerini kaydetti.  

Malatya İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğüne vekaleten Türkan Altuntaş bakıyordu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ömer Ayhan (1 yıl önce)
    Bu gün üzerime yürüdü neredeyse beni dövecekti takla ile gelen makam böyle oluyor demek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Ne zaman insanlar makamlarda yükselirken belirli kurallara dayalı olarak yükselecektir kimin adamı tanıdığı varsa maalesef çoğunlukla onlar yükseliyor liyakat ve ehliyet sahibi insanlarımız bir köşede kayıp olup gidiyorlar.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Hayırdır tanıyomusun adamıda böyle ön yargılı,kılişe memleketçilik yapıyorsunuz.Daha adam gelmemiş ilk defa ismini duyduğun biri hakkında genelleme yapıyorsun.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    Sn Müdürüme kiralık ev lazım mı? Malatya'lı olmayınca muhtemelen ev tutacak..
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Selahattin Sarıoğlu (1 yıl önce)
    Hoş geldi. Hayırlı görevler.
    %29
    %71
    Yanıtla