SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oteldeki 'Laf Atma' Kavgasında 2 Kişi Bıçaklandı

Oteldeki 'Laf Atma' Kavgasında 2 Kişi Bıçaklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, iki grup arasında “laf atma” meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay, dün gece saatlerinde Yeşilyurt Yakınca Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Akif Ersoy caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir otelde iki grup arasında “bayanlara laf atma” meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, A.Ç. ile D.Ş. vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları bıçak darbeleri sonucu yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Üç kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatya (1 hafta önce)
    Kime sorsam böyle sorunlu insanlar malatya li değil deniyor. Bunlar malatya li mi. Malatya böyle bilinen bir yer değil. İnsanlar malatya yi huzurlu il görüyor. Eğer gerçekten bunlar malatya li değilse bunları deport edip memleketleri ne halla ulke dışına ihraç edin
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Carmuzu (1 hafta önce)
    Ak parti oyları düştü ve partiye birçok küskün seçmen oldu.Sebeplerden biri de adalet duygusu yok maalesef. Bu seçmenlerden biri de benim.Oy vermeme sebebim ülkede adalet duygusunun kaybolması. Suç işleyenin yanına kar kalıyor. Suç işlemek artık meslek. Adam biliyor ceza yok. Ceza kanunu yetersiz. Halbuki alt ceza beş yıldan başlasa her suçu işlemede iki katına çıksa kimse teşebbüs etmez. Hapishaneler dolmuş o yüzden af gibi denetimli serbestlik olması gerekiyormuş. Okul kadar hapishane yap uslanmayan içeride çürüsün gün yüzü görmesin. En önemlisi idam gelsin artık.
    %91
    %9
    Yanıtla