SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Teşkilatı'nın 177. Yıl Etkinlikleri Sürüyor

Polis Teşkilatı'nın 177. Yıl Etkinlikleri Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıldönümü etkinlikleri sürüyor.  

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 177. yıl dönümü münasebetiyle hazırlanan Resim Sergisi ve Polis Standı Malatyapark AVM'de vatandaşların ziyaretine açıldı.

Sergiye AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya POMEM Müdürü Faruk Nalçacı, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Altın, Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin ile davetliler ve Emniyet mensupları katıldılar.  

Sergide resim eserleri yer alırken, araç sergisinde ise polisin olaylara müdahalesinde kullanmış olduğu araç ve gereçler yer aldı. Stantlarda ayrıca vatandaşları bilgilendirici el broşürlerine de yer verildi.  

-Şehitler için mevlid okutuldu  
Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü kapsamında Kernek Karagözlüler Camiinde Şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlide şehit aileleri, Vali Aydın Baruş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya POMEM Müdürü Faruk Nalçacı, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Altın, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, Emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldılar. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız