SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlıkçılardan 'Evinizde Kalın' Mesajı

0
Güncellendi - 2020-03-22 02:11:37
Sağlıkçılardan 'Evinizde Kalın' Mesajı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya ‘da sağlıkçılar, sosyal medyadan "evinizde kalın" mesajı verip, korona virüse karşı tedbirli olunmasını istedi.

Malatya il Sağlık Müdürlüğü 112 Komuta Merkezi çalışanları, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ellerinde, “Biz senin için burada kalıyoruz, lütfen sen de bizim için evinde kal” yazısı ile vatandaşlara mesaj verdi.

112 çalışanlarının mesajını Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de beğenerek destek verdi.

ALKIŞLARA 2. GÜN DE DEVAM

Bu arada Korona virüsle mücadelede ön plana çıkan sağlıkçılara destek, 2’nci gün de sürerek, alkışlarla teşekkür edildi.

Malatya'da sosyal medyadaki "Saat 21.00" etkinliğinin 2’nci günü de desteğe devam edildi. Korona virüsle mücadelede görev alan sağlık personelleri için balkon ve pencerelere çıkarak alkış tutup ıslık çalan ve zaman zaman balkon lambalarını yakıp söndüren vatandaşlar, sağlık çalışanlarına desteklerini devam ettirdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hakkı hakyemez (4 yıl önce)
    Malatya eğitim ve araştırma Hastanesi'ne gidin bakın hepsi çimlerde oturuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    bari maske taksaydınız..bir araya gelip hiç bir önlem almadan evinde kal demişler...önce siz uyun..
    0
    0
    Yanıtla