SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sedat Ankaragücü İle Anlaştı

0
Güncellendi - 2017-07-13 18:24:04
Sedat Ankaragücü İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor ile geçen sezon Süper Lig’e yükselme başarısı elde eden orta saha oyuncusu Sedat Ağçay, Ankaragücü’ne transfer oldu.

TFF 1. Lig’in yeni ekibi Ankaragücü, teknik direktörlük koltuğuna İsmail Kartal’ı getirdikten sonra transfere hız verdi. Sarı-lacivertli takım, geçtiğimiz yıl Evkur Yeni Malatyaspor’da istikrarlı bir sezon geçiren takım kaptanı Sedat Ağçay’ı renklerine bağladı. Malatyaspor’un lig ikincisi olarak doğrudan Süper Lig’e çıkmasında büyük pay sahibi olan 36 yaşındaki başarılı oyuncu, önceki gün Beştepe’de düzenlenen törenle kendisini başkentli yapan sözleşmeyi imzaladı.

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ile birlikte poz veren Sedat Ağçay, profesyonel kariyerinde 500. maça Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla çıkmıştı. Sarı-siyahlı takımın Giresunspor ile deplasmanda oynadığı maçta 1-1’lik eşitliği sağlayan golü atan Sedat, sarı-siyahlı formayla geçtiğimiz sezon 32 maçta görev yapmıştı. Lig ikinciliği kupasını Sedat’ın elinden alan Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’e çıkınca Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda tecrübeli futbolcuyla el sıkışarak yolları ayırmıştı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Yine sağa sola talimat verip, topa dokunmadan maçı bitirmeye çalışır. Genelde yaptığı buydu. Bazı maçlarda sorumluluk aldı ama ekseriyetle Azunun yancısı olarak hatırlanacak. Hoş Azu ile ben oynasam bende sırıtmam takımda.
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    Şimdi ankaragücü düşünsün : ) : ) Adam bir yaş daha attı, maç sonunu zor getiriyordu zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (6 yıl önce)
    Ankara gucu taraftari bu adamı döver bu lafimi buraya yazin :)))
    0
    0
    Yanıtla