SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şeyh Ali Kara'nın Mevlidine Ağbaba da Katıldı

Şeyh Ali Kara'nın Mevlidine Ağbaba da Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ ilçesi Aşağı Örükçü Mahallesi'nde türbesi bulunan Şeyh Ali Kara'nın vefatının  51.  yılı nedeniyle mevlid-i şerif okutuldu.

Akçadağ ilçesi Aşağı Örükçü Mahallesi'nde  Şeyh Ali Kara Kara Külliyesi’nde mevlid-i şerif okutuldu. Salgın nedeniyle 2 yıl ara verilen programa, şeyhin damadı olan AKP Malatya 22. ve 23. Dönem Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın yanı sıra AKP MKYK Üyeleri ve Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ile siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program okunan mevlitle ve ilahilerle devam etti. Kılınan öğlen namazının ardından ise katılımcılara yemek ikram edildi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • ali (1 yıl önce)
    Benim bildiğim orda kadınlar ayrı erkekler ayrı oturur.Katar Emirine elini vermeyen Öznur hanımın ne işi var erkekler tarafından.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    Her şeyi anladıkta Katar emiri ile tokalaşmayan Öznur çalık neden erkekler tarafında.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • irfan (1 yıl önce)
    ağababa malatya nın vekili katılması gayet normal
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Bu siyasetçiler bu millet dinin hizmetkarı olsa bu durumda olmazdı hala şeyh , hocaefendi kula kulluğun peşinde bu kafayla hem bu dünyada hemde ahirette hesap veremez.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Ahmet efendi hadsizlik etme bilmediğin konularda yorum yapma kimsenin kula kulluk ettiği yok,hak evliyaullahlarla TV lerde gösterdikleri şeyhleri karıştırma Ali kalkanci gibi
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Hele orda buluşak kim hesap verecek
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Sen rahat ol hesap veremeyecimiz bişey yok çok şükür yaradan Allah dostlarını sevdik diye ehli beyt i sevdik diye hesap sorsun,yalandan riyadan kibirden zinadan dedikodudan kul hakki yemekten hesap sormasında,nefsiniz bunu bile kabul ettirmiyor size
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Kimsenin kimseye kulluk ettiği yok. Biz sadece Allah’a kulluk ederiz! Şeyh Ali efendi Allah dostu bir evliya idi. Kendisini de mevlid ile anmış olduk. Asıl sizin gibi neyin ne olduğunu bilmeden insanları karalayanlar hesap veremeyecek.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Ölmemek budur işte..Somuncu Baba gibi horosanli çoban gibi horotadaki evliya kalede de var balabanda var ne mutlu onlara Mevlana gibi ne güzel yaşamışlar ve ölmemişler orduzudaki mezarlıkta kamulaştırma yapacağız TOKİ evlerine yol yapacağız diye mezarlarında bile insanları rahat bırakmadılar mezarları ordan oraya taşıdılar altmış yıllık ömür için ebedi istirahat katında rahat bırakmayan yöneticiler bundan ders çıkarsınlar lutven yolları değiştirin ama mezarlıkları degismeyin ne yaparsanız yapın bu dünyayı cennet yapamazsınız
    %100
    %0
    Yanıtla