SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Tempoyu Artırdı

0
Güncellendi - 2018-07-22 19:17:31
Yeni Malatyaspor Tempoyu Artırdı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de ikinci sezonunu geçirecek olan Yeni Malatyaspor’da, hazırlıklar kapsamında tempo iyice arttı. Teknik direktör Erol Bulut nezaretinde çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanıyor.

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor. Düzce’deki Topuk Yaylası’nda hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılarda tempo iyice arttı. Teknik-taktik çalışmalar yapan sarı kırmızılılar, yoğun olarak oyun sistemi üzerinde duruyor.

Topuk Yaylası’nda 14 Temmuz’dan buyana devam eden ve 28 Temmuz’da tamamlanacak olan ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında ilk hazırlık karşılaşmasını Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor ile oynayan Yeni Malatyaspor, mücadeleyi 1-0 kaybetti.

Öte yandan Alanyaspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sakatlanan Eren Tozlu, Ahmet Ildiz ve Mustafa Eskihellaç’ın durumlarının ciddi olmadığı ve takıma katılacakları bildirildi.

Bolu Termal’deki birinci etap kamp çalışmalarında sakatlanan Adem Büyük tedavisinin ardından kampa katılacağı ve doktor kontrolünün ardından düz koşulara başlayacağı kaydedildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Kemal (5 yıl önce)
    Malatyasporumuz,çok iyi bir forvet getirecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurbağa Terbiyecisi (5 yıl önce)
    Bu paraya bu kadar..fazla vıdı vıdı edip klavye kahramanlığı yapmayın..
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (5 yıl önce)
    Bir kaç hafta önce burada yazdım bu takım iyi bir forvet alsın ve elindeki iyi oyuncular dediğim ARTURO RAFAEL MINA, ISSAM CHEBAKE,SADIK ÇİFTPINAR,KHALİD BOUTAİB 'i satmasın ilk beşe oynar.SADIK, Beşiktaş'ın almak için fırsat kolladığı,göz diktiği oyuncu, kendilerinin Vida'sından hiç bir farkı yok.Ucuza al,pahallıya sat.Adamlar iş biliyor.Yönetime duyurulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Transfer yapilmasa kumeye Duseriz mevcut Kadro yetersiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Evet Malatyaspor ile ilgili bir transfer haberi olmayınca ANTRENMANDA TEMPOYU ARTIRDI dersiniz. Bütün takımlar antrenmanda tempo artırıyor. Kim bunu almış da haber yapmış ki siz haber yaptınız. E tabii Malatyasporda bir transfer haberi olmayınca siz de haklısınız yapacak birşey yok...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazi (5 yıl önce)
    Ya allah aşkina liglerin başlamasina cok bir süre kaldı bizim yönetim hala trasfer calısmalarimiz devam ediyor diyor ne calısmasi bu ya uzaydan mı gelecek bu topcular sezon bitmeden kampa yetistirecegiz dedigini adamlar nerde kasimpasada forma sansi bulmayan goztepede forma sansi bulmayan topcularlami lige baslayacaksiniz kimse kusura bakmasin bu kadro ile ilk yarida havlu atariz birde fiksüru goz önünde bulundurursak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben de aynı görüşteyim ilk 5 6 haftada puan dahi alamaz bu kadro kendini yönetici sananlar sadık ı pazarlama derdine düştüler olmadı azubuike gibi ileriye pas atamayan dikine oynamayan bence yeri ptt 1.lig olan bir oyuncu yu satacaklarını sandılar elde şişti sağbek seth i u 21 de oynatmak için aldılar barazet e 1 milyon euro veriliyor adam da hiçbir çaba yok yatıp para kazanmaya gelmiş yine aynı şekilde futbol hayatı bitmiş dia dan medet umuluyor adem zaten ilk 4 haftada forma dahi giyemez maçlarda saha da gezen arkadaş idmanda kaburgalarını kırıyor daha idmanlara dahi başlamadı kasımpaşa da yedeğin yedeğini getiriyorlar sonra göztepe de 2. Yarı maçı olmayan futbol hayatı bitmiş ömer şişmanoğlu ndan birşey bekliyorlar aldıkları sırp kapalı kutu inşallah o da kabak tadi vermez ama işi çok zor hatta bu kadroya kalırsa imkansız ilkyarı bu takım küme düşer öyle iyi bir kaç transfer değil en az 7 8 tane transfer e ihtiyaç var Erol hocaya yürekten başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Süper ligde 2018-2019 sezonunda küme düşecek takımlar arasında ilk sırada Evkur Malatya spor yer alıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (5 yıl önce)
    Transfer yok tempo arttirilmalı hoca nın yerinde olsam elimdeki malzeme ile ne olacaksa onu yaparım başarısızlık artık hocayı ilgilendirmez çünkü ligin en kötü kadrosu en yetersiz kadrosu bizde erol hoca geçen yıl büyük bir büyücülük örneği sergiledi sol bek i olmayan sağ açığı olmayan 10 numarası olmayan alternatif stoperi bulunmayan tek forveti boutalip olan bir kadro Erol hoca ya yürekten başarılar yönetimden halen birşey bekleyenler Malatyalı falan değil demesii
    0
    0
    Yanıtla
  • Süper yorum, Herkes küçülme derdinde. Bu malzemeden yemek yapılır mı? Eğer geçen seneki katı defans uygulanırsa neden olmasın. Üstelik yeni takımlar berbat durumda, ayrıca Antalya, Alanya, Akhisar ve Göztepe iyi değil. Kısaca bu sene da şanslıyız. Transfer yapılmamasını ben avantaj görüyorum. Geçen sene yapılan transferleri ve maliyetleri gördünüz. Takımın iskeleti 1. Lig den kalma. Perera da bu iskeletten onunla anlaşılmalı, anladığım kadarıyla 3 yıllık sözleşme istiyorsa da bırakın gitsin. Dia, Barazite İLE 3 YILLIK anlaşma 6 mln eoro ya maloldu. Mina 1 mln euro yıllık alıyor, aynı mevkide Sadık 250 BİN TL ye oynuyorsa, yerli oyunculara haksızlık yapılıyor, bu takımı bozar. Adem 1.3 euro alıyor , onun kadar oynayan Buğra 150 bin TL alıyor. Bu takıma en fazla lazım olan mevki kaleci, Bursa'da Muhammet var , süper kaleci, bonservisi 300 bin Euro, alınırsa takıma 10 sene kaleci gerekmez. Aman aman kaçırmayın.
    0
    0
    Yanıtla