SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatyaspor'da Efsane Olmak İstiyorum"

0
Güncellendi - 2018-01-27 03:40:01
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un  anlaştığı  Brezilyalı stoper Matheus Doria Macedo, daha önce Trabzonspor'dan da teklif aldığını söyledi.

Malatya temsilcisinin Fransa'nın Marsilya takımından sezon sonuna kadrosuna katmak için anlaşmaya vardığı 23 yaşındaki futbolcu, transfer süreci hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Doria, Evkur Yeni Malatyaspor'u kendisini çok istediği için tercih ettiğini anlatarak, "Daha önce Türkiye'den teklifler aldım ama bu kadar sıcaklık yoktu. Yeni Malatyaspor'unki gibi ateşli değildi. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Daha önce Trabzonspor'dan da teklif geldi ama içten bir şekilde 'seni istiyoruz' demediler." diye konuştu

Beklediği sıcaklığı Yeni Malatyaspor'da gördüğünü dile getiren Doria, "Benim için en önemli şey insanların sıcaklığı. Bunu Yeni Malatyaspor'da hissettim. Teklif gelmesinin ardından araştırmalar yaptım. Arkadaşlarımla konuştum ve teklifi kabul ettim." ifadelerini kullandı.

- "Josef de Souza yakın arkadaşım"

Doria, Türkiye'de birçok arkadaşının bulunduğunu belirterek, "Gelmeden önce arkadaşlarımla görüştüm. Fenerbahçe'deki Josef de Souza yakın arkadaşım. Kendisi bana, 'Hadi ne zaman geleceksin? Seni bekliyoruz.' dedi. Bunun üzerine çok mutlu oldum ve Türkiye'ye gelmeyi çok istedim." şeklinde görüş belirtti.

Türkiye'de birçok üst düzey Brezilyalı futbolcunun top koşturduğunu aktaran genç savunmacı, "Ben de burada bir hikaye yazmak, Yeni Malatyaspor'da efsane olmak istiyorum. Yeni Malatyaspor'a bir şeyler vermek istiyorum. Çok çalışarak takımımın az gol yemesi için elimden geleni yapacağım." değerlendirmesinde bulundu.

- "Gomis, çok güçlü bir futbolcu"

Brezilyalı futbolcu, Marsilya'dan takım arkadaşı Galatasaraylı Bafetimbi Gomis'in çok güçlü bir futbolcu olduğunu söyledi.

Galatasaray ile karşılaştıklarında Gomis'e gol attırmayacağını savunan Doria, "Gomis iyi arkadaşım ancak saha içinde rakibiz. Onunla karşılaşacağım için çok mutluyum. Gomis'e karşı kazanmak istiyorum. Kendisi gerçekten çok güçlü bir futbolcu. Ancak umarım ben daha güçlü olacağım ve ona gol attırmamaya çalışacağım." diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ferid (6 yıl önce)
    Bu transferin form. tutmasi beş,altı mac sonra olur oda oynarsa oynadiginda hatadan beş altı maci unut.form tutsa lig biter. Bu sene lig de kalmak icin borclanmak gerekir.Yoksa borsuz(( olarak Ptt 1. Liginde oynarsin busene karabuk haric kimin düşeceği belli değil ?Form tuttuktan sonrada marsilyanin işine gelecek bonservisiyle alsak kar edebilirdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali sami (6 yıl önce)
    Bülent yaşar, laf olsun diye 3, 5, ya da 10 transfer yapmak marifet değil. Önemli olan takıma faydalı olacak ve takımı madden sıkıntıya sokmayacak akıllı transfer yapmak. Takıma ve yönetime destek olmalıyız. 3 yılda 2 küme atlayarak süper ligi ilk yarı sonu 10. sırada tamamlayan başka takım tanımıyorum. Lütfen objektif olalım ve derdimiz Y Malatyaspor olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)ali sami isimli kullanıcı yorumuna
    Bu takımın eksiklerini görmek lazım bizimle çıkan takımlar nerede biz neredeyiz biri Robinyoyu aldı diğeri Demba bayı ya biz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (6 yıl önce)
    Üç ayda nasıl efsane olunuyorsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Şu lige bakın 6 aylığına oyuncu kiralayan tek kulübüz. İşte yöneticilik farkı, diğer takımlar 3/5 transfer yaptı biz kış uykusundayız
    0
    0
    Yanıtla