SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı

Yeni Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Battal Kanbay'ın görevden alınarak bakanlıkta daire başkanlığına atanmasıyla boşalan Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hatice Özdemir, Malatya’ya gelerek göreve başladı.

Özdemir, göreve başladıktan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"12 Nisan 2022 tarihi itibariyle Malatya İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevime başlamış bulunuyorum.

Öncelikle Malatya'mıza ve Malatya'daki öğrencilerimize hizmet etmeyi nasip eden Allah'a şükrediyor, bizi bu vazifeye layık gören devlet büyüklerimize teşekkürü bir borç biliyorum.

Somuncu Baba, Battalgazi, Sadrettin Konevî, Niyazi-i Mısrî, İbni Arabî, Turgut Özal gibi büyük şahsiyetler yetiştirmiş ilimde irfanda her zaman önde olmuş kadim medeniyetimizin ve tarihe yön veren şahsiyetlerin yurdu Malatya'ya hizmet edecek olmanın mutluluğu içerisindeyim.

Malatya geçmişten günümüze nice değeri yetiştirip millete armağan eden güzide bir şehrimiz. Üstün gayret ve tükenmez bir azim ile çalışarak bu geleneği devam ettirecek şehrimizden yeni öncülerin çıkması için gece gündüz demeden aşkla ve şevkle çalışacağız.

Bu şehirdeki iyilik iklimi hiçbir zaman kaybolmamıştır. Malatya'nın doğasında var olan bu güzelliğin kesintisiz süreceğine olan inancımız tamdır. Bu inançla bize emanet edilen çocuklarımızın milli manevi değerlerine bağlı, içinde yaşadığı çağın şartlarını doğru okuyan, ufku açık hedef sahibi bireyler olarak yetişebilmeleri doğrultusunda gerekli şartları oluşturmak için büyük çaba sarfedeceğiz.

Cesaret, feraset gibi üstün hasletleri üzerinde hakkıyla taşıyan bütün Malatyalı vatandaşlarımızla tek yürek olacağız ve şehrimizin hak ettiği eğitim hizmetini alması için omuz omuza çalışacağız.

Farklı kültürleri kardeşlik ekseninde buluşturma tecrübesine sahip Medeniyet beşiği bu kutlu şehre hizmet etmek bizim için şereftir. Bu yolda Malatya'nın tarihi birikiminden kültürel zenginliklerinden istifade ederek her türlü zorluğu kolaylıkla aşacağımıza inanıyoruz.

Eğitimin önemine inanan bu güzel memlekete gönül vermiş bütün Malatyalı hemşerilerimizin önerileri bizim için çok kıymetlidir. İstişarenin bereketi ile ortaya çıkacak ortak akıl ve ortak bir heyecan ile inşallah başarıya hep birlikte imza atacağız.

Herkesi kucaklayan bir tavırla, eğitime dair görüş belirten, çözüm öneren herkesi can kulağıyla dinleyeceğiz. Sadece kapılarımız değil gönlümüz de bu güzide şehrin güzel insanlarına her daim açık olacaktır.

Güzel Malatya'mızın her ilçesi, her mahallesi, her köşesi bizim için çok değerlidir. Merkezden taşraya kadar bütün okullarımızın her türlü ihtiyaçlarında her zaman yanlarında olacağız. Uzaklara da yakın duracağız.

Eğitimde başarı, işine odaklanmış bir ekip ve adanmış kadrolarla sağlanır. Mesleğinin kutsiyetinin farkında olarak fedakârca çalışan değerli meslektaşlarımla beraber, kıymetli velilerimizin de destekleriyle şehrimizin eğitimine anlamlı katkılar sunacağımıza içtenlikle inanıyorum.

Bu vesileyle vatanını ve milletini yürekten seven, devletine gönülden bağlı güzel insanların kenti Malatya'da bizlere hizmet etme imkânını sunan Sayın Bakanımız Prof. Dr. Mahmut Özer'e şükranlarımı sunuyorum. Sıcak bir karşılamayla bizi bağrına basan sanki uzun yıllardır bu şehirde yaşıyormuş hissini bizde uyandıran aziz Malatyalılara da kalbi teşekkürlerimi arz ediyorum.

Bu düşüncelerle yeni dönemin sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğretmen ve yöneticilerimize, velilerimize Malatya'mızın tüm eğitim camiasına hayırlar getirmesini diliyorum."

ÖZGEÇMİŞİ..

1972 yılında Rize’de doğdu. Babasının emniyet mensubu olması nedeni ile Ankara, Şanlıurfa ve İzmir illerinde eğitim gördü. Ortaokul ve lise yıllarında lisanslı oyuncu olarak basketbol sporu ile uğraştı.

1993 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde Matematik alanında lisans eğitimini tamamladı.

Çalışma hayatına 1997 yılında özel sektörde finans alanında başladı. 2002 yılında Millî Eğitim Bakanlığı bünyesine Matematik Öğretmeni olarak atanan Özdemir, Ankara’da göreve başladı ve burada iki yıl öğretmenlik yaptı.

2004-2017 yılları arasında İstanbul’da farklı okullarda öğretmenlik, müdür yardımcılığı, baş müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2016 yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atanan Özdemir, bu görevini 11.04.2022 tarihine kadar 6 yıl yürüttü.

Özdemir, 11.04.2022 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürü olarak Malatya iline atandı.

Evli ve 3 çocuk annesidir.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

44 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalçın Yıldırım (2 yıl önce)
    Sayın müdüre hanım öncelikle hoş geldiniz. Özellikle eğitim ve öğretim kurumlarımız, esarettenden kurtulmadıkca ve partizanlar siyasetin kirli gerdabından çıkarılmadıkca her söylenen hamasi sözler ülkemize milletimize fayda değil zarar verir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ünal (2 yıl önce)
    Yorumlarınıza bakıyorum da, yazık diyorum, Atatürk'ü anma, İnönü yü anma, derken neyin peşindesiniz,memleketçilik yapayım derken saçma sapan şeyler yazıyorsunuz, ozaman Malatyalı bir hemşehrimiz de başka illerde çalışmasın, iyi bir yerlere gelmesin, bürokrat olmasın öylemi, dediğiniz den bu çıkar,yapmayın lütfen.fitne fesat peşinde olanlar,buradan sayın Battal kanbayın Malatyalı müdür alındı algısı yaparak bunu kirli siyasetinize alet edenlere, Atatürk'ü kirli siyasetinize alet edenler, yazıklar olsun hepinize.ne giden müdür umrunuzda,ne gelen,nede Atatürk'ün değerleri, öyle olsaydınız bu şekilde cahilce bir yaklaşım göstererek burdan rant elde etmeye kalkmazdınız.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Yüksel (2 yıl önce)
    Malatyamıza hayırlı olsun gayretli ve özverili olarak çalışacağına inanıyorum yeni İl milli eğitim müdürüne başarılar diliyorum Allah yardımcısı olsun
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Murat Karal (2 yıl önce)
    Malatya'ya Rizeli Milli Eğitim Müdürü atandı diye yorumlarda Malatyacılık yapmışlar Memleket ayrımcılığı neden yapıyorsunuz, önemli olan iyi yönetmektir ha Malatyalı, ha Rizeli ne farkeder, İslami dustura göre işi ehline vermek önemlidir yoksa işi iyi yapanın dinine bile bakılmaz, gelmiş Malatya Rize çekişmesi yapıyorsunuz. Bizim İstanbul'daki ilçe Milli Eğitim Müdürü Malatyalı, "Hökümet onu alıp İsranbullu koy" mu diyecez. Memleketin haline bak yaa
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Rizeli olmasi liyakat için yeterli bir kriter mi sence.... Bir de İslami alet etmiş..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adnan (2 yıl önce)
    İlimiz için hayırlı olması dileğiyle. İlimize yeni gelen bir bayan bürokrat selamlama metni yayınlamış hoş geldiniz diyeceğimiz yerde İsmet İnönü ibni Arabi falan nerde ne bulsak da yakıştırsak. Malatya lıya hak hukuk adalet yakışır, gelen neden geldi, giden neden gitti bilmem ama ne yaptı ne yapmadı ona bakarım. önceki Müdür Ali TATLI nın projelerinin üstüne gel, özel büro arge ne kadar ahbap çavuş varsa doldur ne kadar görevlendirme varsa doğru düzgün işe gitmezler geneli kolejlerde ekstra derslere girerek yollarını bulup ayrıca kurumdan ek ders alanlar, öğretmen Müdürün fotoğrafçısı veya ceketini taşır, öğretmen odasına gelen misafirine servis yapar, öğretmen çelenk taşır günah kardeşim günah. görevlendirme şube müdürleri de cabası. e tabi bunlar duyumlar ve eğitim camiasında konuşulanlar. bu kadar eleştiri varken bu kadar haksızlık varken biriside çıkıp sormamış şimdi kalkıp memleket sevdasına düşülüyor. düşelim Ankara'da artık bir bürokratımız daha var rabbim hayırlara vesile kılsın.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • aras (2 yıl önce)
    Lafa bak.Daha gelmeden zihniyeti belli etmiş.Malatyanın yetiştirdiği en büyük şahsiyet ömrü cephelerde geçmiş,çocuğunun vefatına bile katılamayan o arada savaş meydanlarında düşmana karşı savaşan İsmet İnönü dür.Yunan ırzımıza namusumuza göz dikmiş,camilerimizi harap etmiş.Bursa da osmanlı nın 1.padişahı Osman beyin sandukasını tekmelemiş.Ve orada çapışan ve düşmanı tepeleyen İsmet İnönünün adını anmayacaksın.sen böylemi eğitimcisin..helal olsun vallahi
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Bu ne ki bu ne düşmanlık. Atatürk ve İnönü bu düşünce sahiplerine ne yapıda bu kadar düşmansınız. Yazık çok yazık bende bayan bir kişinin atandığını sevinmiştim. Atanmak için bu çizgide olmanız beni üzdü
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Çaba (2 yıl önce)
    Sayın müdürüm Malatya mıza hoş geldiniz.Konuşma metninizi okudum çok heyecanlandım.Eğitim için elimizden geleni yapıyor ve yapmayadevam edeceğim bir öğretmen olarak.Gerçekten argede çalışan müdürlerin akşama kadar boş oturduklarını düşünüyorum. Yukarıda bu konuda yazan arkadaşa katılıyorum.Çalışan öğretmenlerin desteklenmesini müdürlüklere öğretmenlerden seçim yapmanızı rica ediyorum.eğitşmin içindeyiz eksikleri görüyoruz.saygılar
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Başöğretmenimiz Atatürk 'ün ismini anmayan, Kurtuluş Savaşı Batı cephesi komutanı Hemşehrimiz İnönü ismini anmayan, ibni arabi kim ben ilk defa duyuyorum Malatya ile ne bağlantısı var, bu ismi anan bir yönetici asla başarılı olamaz. Kendi öz evladımıza sahip çıkamadık.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Her konuşan Atatürkü ağzına alması şart mı ki saçma bir yorum. Gayet güzel konuşmuş ben de ogretmenim
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Y.Aslan (2 yıl önce)
    Gelir gelmez ilk free verdiniz zaten sınavsız atamanın sonucu galiba,Baş öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve Malatyalı 2'nci Cumhurbaşkanımız İsmet İNÖNÜ 'yü anmamışsanız, yapacağınız hiç bir şey yok demektir. Allah öğrencilerin yardımcısı olsun.
    %52
    %48
    Yanıtla
  • 1649944572 (2 yıl önce)Y.Aslan isimli kullanıcı yorumuna
    Atatürk malatyali değil ismet İnönü yu de unutmuş olabilir ya da sevmemişti olabilir bu gayet normal. Ben de sevmiyorum inonuyu. Bu saydiklariniz sorun olacak bir durum değil kesinlikle
    %36
    %64
    Yanıtla
  • metehan (2 yıl önce)
    demekki malatya da malatyalı olmayacaksın...... işini yapan herzaman taşalnır ve taşlanmıştır....
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Komşu Komşu (2 yıl önce)
    Allah yolunu acik etsin, Allah yâr ve yardımcısı olsun. Malatya eğitimine biraz da kadın eli değecek inşallah. Muhalif yaklaşımlar normaldir ama güzel ve hayırlı işler için kendilerine yardımcı olacak iyi niyetli,çalışkan vatanı milleti seven, Allah rızasını gözeten insanlar oldukça guzel sonuçlar alırız inşallah. Az laf cok iş olsun, Gereksiz elestirileti bırakıp işimizi yaparsak Malatya kazanir, ülkemiz kazanır. Ötesi laf-ı güzaf. Ali gider veli gelir ama duzen hep devam eder etmek zorundadır.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Müdüre hanım bir araştır bakayım İsmet paşa nerelidir
    %56
    %44
    Yanıtla
  • 1649943199 (2 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Bitlisli olduğunu sonradan malatya'ya yerleştiğini kainat biliyor boş boş işlerle uğraşmayın başörtülü olmasıda biraz eleştirenlerin damarına dokunmuş olabilirmi acaba ?
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Mustafa Atila (2 yıl önce)
    Kendi menfaatlerini Malatya'nın menfaatinin üstünde tutanlara yazıklar olsun
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Mustafa Atila (2 yıl önce)
    Soruyorum...hem yetkililere ,hem de sözüm ona yorumculara soruyorum: Battal Kanbay müdürümüzün hangi çalışmasını beğenmediniz ya da hangi yanlışını gördünüz?Cevap veremezsiniz . Çünkü, Battal Kanbay,vatanı ve milleti için çalışan,dört dörtlük DÜRÜST bir insandı.hani liyakat arıyordunuz.? Demek ki Battal Kanbay kimseye boyun egmemis,bu sebeple aceleyle görevden alınmış.Yaziklar olsun...
    %63
    %37
    Yanıtla
  • O ayrı bu ayrı durum. Şu an müdürümüze destek olma vaktidir gereksiz tartışmalara girmeden
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Battal bey tavsiyeleri dinlemedi 1 yıl ancak durabildi . Yeni müdür başarılı olmak istiyorsa tavsiyem şudur. Görevlendirme olarak il müdürlüğünde çalışan şube müdürlerini okullarına veya ilçelerine derhal geri göndermeli. Arge ve özel büroda çalışan tüm herkesin görevine son vermeli ve donanımlı alanında uzman kişileri davet etmeli . Hiçbir vasfı olmayan kişileri yanında bulundurmalı. Merkez ilçelerde görev yapan ilçe müdürlerinin görevlerine derhal son verdirmesi gerekiyor. Çünkü o kişilerle ile kesinlikle başarısız olacaktır . Vizyonu olan donanımlı olan ilçe müdürleri ile çalışmaz ise başarısız olur. Şube müdürleri evrak memurluğu yapıyor ve çoğu baktıkları birim ile ilgili bilgi ve becerilere sahip değil . Bu sebeple her branştan en donanımlı bir öğretmeni belirleyip danışman olarak görevlendirmesi ve aylık olarak rapor alması gerekiyor. Bu takibi yapmazsa şube müdürleri kendi baktıkları birim ile ilgili hakimiyeti kuramadıkları için sahadan kopuk bir şekilde başarısızlığa götürüyorlar. Sayın müdürü illaki şu böyle şu söyle diyerek yönlendirmek isteyenler çıkacaktır. Kimseye aldırış etmeden tüm herkese objektif yaklaşmalı . Ancak açığını ve ihmalini yakaladığı kişileri de derhal cezalandırmalıdır. Bunu yapamazsa kontrol ve disiplini kaybeder bu da hiç iyi olmaz.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • 1650133196 (2 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Valla çok güzel özetlediniz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan (2 yıl önce)
    Allah yedirmesin diyoruz sınavsız her atamaya
    %83
    %17
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    peki battal beyin özel büro arge adıyla topladıkları nolucak... otur maaş al ekibi nolucak...
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Yeşilyurtun sesi (2 yıl önce)
    Müdüremize ve Malatyamıza hayırlı olsun 10 yıldır üçüncü il müdürü ama hala Yeşilyurt büyük zul den kurtulamadı inşallah müdüremiz kendi ekibini oluşturur sözde sendika nın güdümünde kalmaz Yeşilyurtada layık bir müdür atar nasıl olsa İlk görüşmesinden ne demek istediğimi anlar ne kadar liyakatlı ve donanımlı ve makamı ne kadar temsil edebildiğini veya edemediğini İlk görüşmede anlar...
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Yesilyurtun sesi yesilyurt ilce milli eytim muduru gibi mudur bulamassiniz adam gece gunduz demeden calisiyor caliskan birini asla sevmessiniz adam sabah 8 de milli eytime gidiyor aksam saatide belki 8 9 u buluyor suanki mudur isini severek yapiyor ayrim yapmadan saygilar
    %16
    %84
    Yanıtla
  • Sınıfta öğretmen olamayan birini sendika marifetiyle önce pötürgeden merkeze çektiler yine sınıfa giremeyecek birini yıllarda şube müdürü olarak görevlendiler hiçbir sınav hatta kendi yaptıkları mülakatta başarılı olamayacak birini 7 yıldır çoğu ilden büyük ilçe de müdür olarak tutuyorlar vallahi de billahi de sırf bunun gibiler yüzünden yıllarca oy verdiğim ak parti ye oy vermeyeceğim ayrıca iyiyse birazda kendi memleketi Adıyaman Sincik e gerçi utanıyor Sincik li olduğunu söylemeyen kendini Kahtalı olarak lanse ediyor oradaki insanların da böyle güzide tecrübeli ve deneyimli bir müdüre ihtiyacı var Yeter bize zulüm ettiği pardon çok çalışıp hizmet ettiği
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Adam STK lara, siyasilere, ilgili ilgisiz herkese saygıda kusur etmiyor. Bunu yalakalık olarak algılamayalım. Uzun süre görev yapmak istiyorsanız yetenekli olmanıza gerek yok. Özellikle siyasilerin mutlu olacağı sözlerle onları mutlu edin, yeterli olur.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • isterse sabah 8 gece 12 mesai yapsın, hatta milli eğitimde yatıp kalksın, koltuğun hakkını veremedikten sonra, müdürünü, öğretmenini, personelini dinlemedikten saymadıktan, değer vermedikten sonra... bu işler her şeyi bilirim demekle olmuyor, araştırmak bilmek öğrenmekle oluyor. Eğitim yönetimi dersi alıpta eğitim yönetiminden bir haber. Öğretmen olsa çocuklarımı emanet etmem.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • israfil (2 yıl önce)
    o makama oturan hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun önce Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i ve Malatya’nın diğer değerli insanlarını saydığınız gibi 2•Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’yü söylemeden geçemezsiniz. içinde eğitim aşkı olan birinde kişilere kin ve nefret beslemek olamaz.Hayırlı olmasın
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)israfil isimli kullanıcı yorumuna
    Mustafa Kemal'i anmamış, tekrar okuyun. Sadrettin Konevi'ni bile anmış da İnönü'yü saymamış. Onun saymasına da ihtiyacı yok Millî Mücadele kahramanımız İsmet Paşa'nın.
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Peşin fikirli olmamak gerekir ,tanımadığım insan hakkında yorum yapamam müdire hanıma görevinde başarılar dileriz beklentimiz sözde STK ve sendikaların etkisinde kalmaması , ARGE,özel büro,projeler gibi birimlere adamı olanların değil ehliyet ve liyakat sahibi öğretmenlerin görevlendirilmesi,ben şahsen ilimiz ve çevre illerden bir milli eğitim müdürü atamasının yapılmamasına sevindim çünkü hemen okul arkadaşligi,hemşehricilik,mahalle arkadaşlığı gibi tasvip etmediğim bir takım ilişkiler ön plana çıkıyor.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Kamil (2 yıl önce)
    Hizmet etmeye gelmis. Bırakın birazda başkaları hizmet etsin.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Orhan (2 yıl önce)
    Açiklamasindan baktığımız zaman, evet idolojik bir atama olmuş.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Kemal (2 yıl önce)
    Sayin Müdürüm öncelikle hayırlı olsun, Allah yardımcınız olsun. Zor bir memlekete geldiniz, hiçbir işi beğenmeyen ama aynı zaman da iş yapmayı da sevmeyen (kayısı/ticaret işini kastetmiyorum eğitimden bahsediyorum) biryere geldiniz. Malatyalılarla muhakkak çalışın ama kayısı dönemine denk gelmesin ortalıkta bulamayabilirsiniz çünkü. Saygılar Müdürüm
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Toprak (2 yıl önce)
    Karadenizlimisin adamsun ,her makamın mevkimin aranan adamısın .
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Erseut01 (2 yıl önce)
    Baş öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve Malatyalı 2'nci Cumhurbaşkanımız İsmet İNÖNÜ 'yü anmamışsanız, yapacağınız hiç bir şey yok demektir. Allah öğrencilerin yardımcısı olsun.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Abdulkadir (2 yıl önce)Erseut01 isimli kullanıcı yorumuna
    Daha öncekiler İnönü nün adını anarak mi göreve başlamışlardı?
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Ya bırakın şu atatürk istismarını kraldan çok kralcı olmayın
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Metin (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun.
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Herhalde doğu ve güneydoğuda hiçbir ilde bu kadar yabancı yönetici yoktur.Bunu Adıyaman ve Elazığ,Urfa ,G.antebi iyi bildiğim söylüyorum.Sahipsiz Malatya
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Hele şükür makama yakışan biri gelmiş...
    %22
    %78
    Yanıtla
  • tolga (2 yıl önce)
    Ne alâ memleket azicik torpilin varsa mudur oluyorsun daire başkanı oluyorsun hatta temizlik iscisi iken bir bakmiyorsun ogretim gorevlisi oluyorsun. Merakim şu bu kadin hangi ustun nitelikleri ile malatyamiza müdür oldu
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Alperen (2 yıl önce)
    Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anmamışsanız, yapacağınız hiç bir şey yok demektir. Allah öğrencilerin yardımcısı olsun.
    %67
    %33
    Yanıtla