SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldızlar Basketbol Kupaları Topladı

0
Güncellendi - 2018-05-29 06:53:46
Yıldızlar Basketbol Kupaları Topladı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Basketbol Ligi ekiplerinden Yıldızlar Basketbol, 2017-2018 sezonunda U11, U12 ve U13'lerde şampiyon oldu.

  Malatya Basketbolu'nda sezon sona ererken, son maçla birlikte kupa töreni gerçekleştirildi. Yıldızlar Basketbol U11, U12 ve U13'lerde şampiyon olurken, birincilik kupalarını aldı.

  Yıldızlar Basketbol Kulübü Koordinatörü Ufuk Doğan, kulüp olarak iyi bir sezon geçirdiklerini ifade etti.

  Kulüp antrenörü Kübra Öğüt nezaretinde U11, U12 ve U13'lerde şampiyon olduklarını kaydeden Doğan, "2017-2018 sezonu geçtiğimiz gün oynanan final karşılaşmasıyla tamamlandı. U12 final maçında Malatya Basketbol'u 103-67 mağlup eden sporcularımız, U11 ve U13'ün ardından U12'de de şampiyonluğa ulaştı" dedi.

  Doğan, 45 sporcunun madalya aldığını ve 3 kupa kaldırdıklarını ifade ederek, "İyi bir yapılanmayla Malatya Basketbol Ligi'nde girdiğimiz kategorilerde iyi bir performans ortaya koyduk. Kulüp olarak U11, U12 ve U13'te Malatya şampiyonu olduk. U14 Ligi'nde ise geçen yılın şampiyonu olan takımımız dışında lige katılım olmadığından lig oluşmadı. Lig oynansaydı, U14 Ligi'ni de şampiyon tamamlayacağımıza emindik" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız