SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Süper Ligdeki 4 Sezonu da Başladığı İsimle Bitiremedi

0
Güncellendi - 2021-03-30 11:13:07
YMS, Süper Ligdeki 4 Sezonu da Başladığı İsimle Bitiremedi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, hiçbir sezonu tek bir teknik adamla tamamlayamadı. Sarı siyahlı takım, Süper Lig’deki 4 sezonunda 7.teknik direktörüyle çalışıyor. Malatya ekibinde yaşanan teknik direktör değişikliklerinde sportif direktör Ali Ravcı ile kulüp antrenörü Hakan Çalışkan, sıkıntılı süreçlerde görev aldı.

Süper Lig’de ilk kez 2017-2018 sezonunda mücadele eden Yeni Malatyaspor, sezona Ertuğrul Sağlam ile başladı. 4 hafta takımın başında kaldıktan sonra istifa eden Sağlam’ın yerine Erol Bulut getirildi.

2017-2018 sezonunu Bulut ile tamamlayan sarı siyahlılar, 2018-2019 sezonuna Erol Bulut ile başladı. Galatasaray’a Ziraat Türkiye Kupası’nda elenen Malatya ekibinde Erol Bulut, görevinden istifa ederken, takımın başına sportif direktör Ali Ravcı geçti ve Süper Lig’deki son 5 maçta görev yaptı.

Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’ne katılan Yeni Malatyaspor, 2019-2020 sezonuna Sergen Yalçın ile başladı. Ligin ilk yarısında 17 maçta takımıyla 24 puan toplayan Yalçın ile yollar ayrılırken, takımın başına Kemal Özdeş getirildi. Kemal Özdeş ile kötü bir seri yakalayan Yeni Malatyaspor’da bu kez kurtarıcı olarak Hikmet Karaman’a görev verildi.

Karaman yönetiminde de istediği çıkışı yakalayamayan Yeni Malatyaspor, 2019-2020 sezonunda küme düştü.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) tüm dünyayı etkisi altına alan koronairüs (kovid-19) salgını nedeniyle bir sezonluğuna küme düşmeyi kaldırmasının ardından Süper Lig’de yoluna devam eden Yeni Malatyaspor, 2020-2021 sezonu için takımın başına Hamza Hamzaoğlu’nu getirdi. Ligin 26.haftasnda 2-0 önde olduğu karşılaşmada sahasında Konyaspor’a 3-2 mağlup olan Yeni Malatyaspor’da Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı.

Sarı siyahlı takımda 3 hatalık bölümde takımın başında sahaya sportif direktör Ali Ravcı ile kulüp antrenörü Hakan Çalışkan çıktı. Kulüp, takımın başına bu kez teknik direktör İrfan Buz’u getirdi. Takımı, TFF 1.Lig’den Süper Lig’e çıkaran Buz, takımıyla ilk maçına 31.haftada çıktı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTOĞRAFLAR: Yeni Malatyaspor'da görev yapan teknik direktörlerin, YMS veya o sırada çalıştıkları dönemde birlikte çekilmiş fotoğrafları

Erol Bulut (YMS)- Ertuğrul Sağlam (Kayserispor)

Sergen Yalçın (YMS)- Erol Bulut (Alanyaspor)

Erol Bulut (YMS)- Kemal Özdeş (Kayserispor)

Erol Bulut (Alanyaspor)- Hikmet Karaman (YMS)

Hamza Hamzaoğlu (YMS)- Erol Bulut (Fenerbahçe)

Erol Bulut (YMS)- İrfan Buz (Osmanlıspor)

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ms44 (3 yıl önce)
    İlk resimde arkada erkan kaş var kimler geldi kimler gitti o hep kaldı?
    0
    0
    Yanıtla