SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yoğun Sis Etkili Oldu

Yoğun Sis Etkili Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yoğun sis, hayatı olumsuz etkiledi.

Geceden bu yana etkisini gösteren yoğun sis nedeniyle Malatya-Elazığ kara yolunda araçlar kontrollü ilerledi.

Görüş mesafesinin düştüğü kent merkezinde, polis ekipleri kavşaklarda tedbir aldı. Bazı araçlar Malatya-Elazığ kara yolunda farlarını yakarak ilerledi.

Öte yandan, kentte etkili olan sis uçak seferlerinde aksamalara neden oldu. Bazı seferler iptal edilirken, bazılarında da gecikmeler yaşandı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN BUZLANMA UYARISI

Malatya’ya ilk karın düşmesi ile birlikte ilçelerde ve kırsal mahallelerde çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Malatya merkezde bulunan ana caddelerde ise buzlanmaya karşı tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. Özellikle trafik akışının yoğun olarak görüldüğü ana akslarda vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için çalışmalar yapılıyor. Ergenekon köprüsü ve Anayurt Bulvarı başta olmak üzere buzlanmanın görüldüğü caddelerde tuzlama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, gece ve sabah saatlerinde yer yer cadde ve sokaklarda buzlanmaların oluştuğu belirtilerek araç sahiplerinin gerekli tedbirleri almaları istendi.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Taylor (1 yıl önce)
    Bilbordlara güzel yazı yazmakla belediyecilik olmuyor. Hiçbir kavşakta ne sis lambası ne ikaz levhası ne uyarı yok.. Dünyada geniş yolunu daraltan tek şehiriz.
    0
    0
    Yanıtla