SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Halkımız Emin Olsunlar ki.."

0
Güncellendi - 2021-04-10 20:02:28
A- A+ PAYLAŞ

EMNİYET TEŞKİLATI KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR.. YAYINLANAN MESAJLAR.. Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 176. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Malatya Valisi Aydın Baruş, "Emniyet teşkilatımızın kahraman mensupları, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur içerisinde yaşaması, can ve mal güvenliğinin temini için gece gündüz demeden, her türlü şartta büyük bir özveriyle görevlerini icra etmektedir." dedi. İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren de mesajında, "Malatya halkımız emin olsunlar ki huzur ve güvenliklerini sağlamak için bütün teşkilatımız en zor şartlarda bile göz kırpmadan vazifesini yerine getirecektir." açıklamasını yaptı.

VALİYİ ZİYARET..

Emniyet Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri, Vali Aydın Baruş’u ziyaret ile başladı.

Vali Aydın Baruş, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Kabullerinden dolayı Vali Baruş’a teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Dağdeviren, Polis Teşkilatının 24 saat esasına göre vatanın ve milletin hizmetinde olduğunu, bu görev bilinciyle hareket ettiklerini ifade ederek, pandemi koşulları çerçevesinde hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında da bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Vali Aydın Baruş, “Polis Haftanızı canı gönülden tebrik ediyorum. 10 Nisan Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 176. yıldönümü. Bu yılda pandemi koşulları içerisinde el verdiğince kutlamaya çalışıyoruz. Bu kadar köklü bir teşkilatın mensupları olarak sizleri bugüne kadar Malatya için, Ülkemiz için vermiş olduğunuz emeklerden dolayı bir kez daha tebrik ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Böyle köklü bir teşkilatta görev yapmanın onurunu ve gururunu her zaman taşıdığınıza yürekten inanıyorum. Bütün şubeleri ile emniyet teşkilatımızın Malatya’mızın huzuru, güvenliği, devletimizin bölünmezliği, ülkemizin bütünlüğü için gece gündüz demeden yirmi dört saat mesai sarf ettiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Vatandaşımızla her zaman iç içe, Malatya’mızın 24 saat huzurunun temini noktasında yapmış olduğunuz vazifeler bizim için çok büyük değer taşıyor. Vatandaşlarımız da bunu takdir ediyor. Sahada gördükleri zaman, sizleri görev başında büyük bir disiplin içerisinde görev yaparken müşahede ettikleri zaman sizlerle de gurur duyuyorlar. Bu vesileyle de görev başında olsun, terörle mücadelede olsun hayatını kaybeden şehit kardeşlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum, ailelerine başsağlığı diliyorum, milletimize başsağlığı diliyorum. Burada trafikten özel harekâta, çevik kuvvetten asayişe bütün birimlerimizle birlikte vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde yaşaması için hep birlikte çalışıyoruz. Bu çalışma anlayışı ile sizlerle birlikte Malatya'nın huzurunu daima korumaya devam edeceğiz. Bu vazifeyi yaparken her zaman milletimizin huzurunun, milletimizin refahının ön planda olması gerekiyor. Diğer taraftan özellikle salgın koşulları içerisinde bütün birimlerimiz yine vatandaşlarımızla birlikte salgınla mücadelede çok önemli görevler yapıyor. Gerek denetim görevleri olsun, gerekse vatandaşlarımızın duyarlılığının artırılması noktasında olsun, uyarı noktasında olsun arkadaşlarımız hep birlikte el ele çalışıyorlar. Bir kez daha sizlere bu çalışma anlayışından dolayı müteşekkir olduğumu ifade etmek istiyorum. Allah işlerinde kolaylık versin, Allah kazadan beladan muhafaza etsin. Bundan sonraki çalışma hayatınızda da sizlerin nezdinde tüm polis teşkilatımızın, Malatya'daki polislerimizin çalışmalarında üstün başarılar temenni ediyorum” dedi.

Ziyarette İl Emniyet Müdürü Dağdeviren’e, Müdür Yardımcısı Murat Deniz, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Hüseyin Gözükara ve Emniyet Müdürlüğü personeli eşlik etti.

JANDARMA'DAN KUTLAMA ZİYARETİ

Emniyet Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri, kapsamında İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce ve beraberindeki jandarma heyeti İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret etti.

İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce ve beraberindeki heyet Teşkilatımızın 176. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'i makamında ziyaret ederek, Polis Haftasını kutlayıp, çiçek takdim ettiler.

MESAJLAR..

Malatya Valisi Aydın Baruş

"Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176’ıncı yıldönümünü kutluyoruz. Polis Teşkilatımız, yaklaşık iki asra dayanan bilgi ve tecrübesiyle, hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla görevini güçlü bir şekilde sürdürmektedir. Emniyet teşkilatımızın kahraman mensupları, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur içerisinde yaşaması, can ve mal güvenliğinin temini için gece gündüz demeden, her türlü şartta büyük bir özveriyle görevlerini icra etmektedir.

Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” ifadesini şiar edinen Türk Polisi, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin teminatı olduğu kadar, Devletimizin güvenliğini tehlikeye atacak her türlü yıkıcı ve bölücü yapıların, milli iradeye tasallut eden her türlü şer odağının karşısında durmayı her zaman en şerefli bir görev bilmiştir.

Emniyet Teşkilatımızın 15 Temmuz 2016’da Milli İradeyi boyunduruk altına almak isteyen FETÖ terör örgütüne karşı milletimizin yanındaki eşsiz duruşunda ve Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, milletimizin kardeşliğine kast eden terör şebekelerine karşı devam eden yılmaz mücadelesinde binlerce mensubunu şehit vermesi bu uğurdaki görev şuurunun ne kadar güçlü olduğunu açıkça göstermiştir.

Polis teşkilatımız, yasalarla kendisine verilen görevleri başarı ile yerine getirmenin yanında, Devletimizin vatandaşlara uzanan yardım ve merhamet eli olmayı sürdürmektedir. Koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntılı zamanlar geçirdiğimiz bu günlerde, yardıma ihtiyacı olanların imdadına hızır gibi yetişen, kendi sağlığını düşünmeden gece gündüz çalışan, milletimizin gönlünde hepsi birer kahraman olan fedakâr polislerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

Emniyet Teşkilatımızın elde ettiği başarılarda, kamu düzeninin ve asayişin korunması, halkımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü suçu önleyici tedbirlerin alınması, suçluların yakalanarak zamanında adalete teslim edilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızla birlikte omuz omuza fedakârca çalışan Emniyet görevlilerimizin payı büyüktür.

Bu vesileyle; Aziz Vatanımızın bütünlüğünü ve milletimizin huzurunu temin yolunda görev ifa ederken şehadetle şereflenen polislerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, Kahraman Gazilerimize sağlık ve afiyet temenni ediyorum.

Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ıncı kuruluş yıldönümünde tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu ömürler temenni ediyorum."

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren

"Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünü kutlarken başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve geçmişten günümüze bütün şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı arz ederim. Aziz şehitlerimizin yadigârı şehit ailelerimize başsağlığı diler, kendilerinin ve şanlı gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istirham ederim. Hassaten teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü olması münasebetiyle şehit polislerimize rahmet, ailelerine sabır ve metanet, gazi ve emekli olan teşkilat mensuplarımıza sağlık ve afiyetler dilerim.

Dün olduğu gibi bugün de milletimizin canları, malları, ırzları ve aziz vatanımızın emniyet ve huzuru bizlere emanettir. Bu anlamda devletine sadakatle bağlılıktan, insan hak ve hürriyetlerine saygıdan taviz vermeyen teşkilatımız, ilelebet aynı azim ve kararlılıkla kutlu emanetlerini korumaya devam edecektir.

Umudunu vatanımızı ve milletimizi bölmeye bağlamış şer güçler, boş hayallerini asla gerçekleştiremeyeceklerdir. Suça, suçlulara ve şer güçlere karşı mücadelemiz hukuka uygun olarak, milli irademizin emrinde ilanihaye sürecektir.

Malatya halkımız emin olsunlar ki huzur ve güvenliklerini sağlamak için bütün teşkilatımız en zor şartlarda bile göz kırpmadan vazifesini yerine getirecektir. Bu uğurda silahı, bayrağı ve namusu üzerine yemin eden emniyet teşkilatımız, canı pahasına yeminine sadakat gösterecektir.

Bu vesile ile bu kutsal görevi birlikte ifa ettiğimiz Malatya Emniyet Teşkilatımızda görev yapan teknisyeninden, bekçisine ve emniyet hizmetlerindeki her rütbedeki personelime, görev disiplinleri ve görev aşkları için teşekkür eder, 176. kuruluş yıl dönümlerini kutlarım. Rabbim huzurumuzu, dirliğimizi, varlığımızı, birliğimizi tehdit eden her türlü şerden, hastalık, kaza ve belalardan milletimizi, devletimizi, ülkemizi, Malatya’mızı ve teşkilatımızı korusun."

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan

Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bütün Emniyet Teşkilatının haftasını kutladığını belirtti.

Başkan Gürkan mesajında; “Öncelikle tüm Emniyet Teşkilatı çalışanlarımıza sağlık, sıhhat ve mutluluk içerisinde nice haftalar diliyorum. Emniyet Teşkilatımız milletimizin can ve mal güvenliğini sağlama noktasında önemli bir görev ifa etmektedir.

Özellikle içerisinde bulunduğumuz salgın döneminde Emniyet Teşkilatı Çalışanlarımız da büyük bir özveri ile görevlerini yerine getirme gayreti içerisindeler. Bir yandan halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamaya çalışırken bir yandan da özellikle bakıma muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması sırasında da vefa timleri olarak görev yapmış ve tüm halkımızın takdirini bir kez daha kazanmışlardır.

Bu vesileyle bir kez daha Emniyet Teşkilatı çalışanlarımızın haftalarını kutlarken, görevi başında vatan için şehit olan emniyet mensuplarımızı rahmetle, minnetle anıyorum”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder

Güder, vatandaşların esenliği ve güvenliği için yurdun dört bir yanında fedakârca görev yapan Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıldönümü ve 6-12 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, ‘10 Nisan 1845 tarihinde kuruluşu gerçekleştirilen Türk Polis Teşkilatı’nın, 176. yıldönümünü hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz’ diyen Başkan Güder, “Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yıl dönümünü büyük bir gurur ve onurla kutluyoruz. 176 yıllık şanlı mazisinde, kamu düzeninin ve güvenliğin sağlanması, hak ve özgürlüklerin eşit olarak uygulanması görevlerini kendisine tanınan yetkiler çerçevesinde yerine getiren Türk Polisi, aziz milletimizin her zaman gurur kaynağı olarak görevini başarıyla ifa etmektedir. Bugün güçlü ve gelişen bir Türkiye’den bahsedebiliyor ve geleceğe yönelik hedefler ortaya koyabiliyorsak; kuşkusuz bunu ülkemizde hâkim olan huzur, güven ve istikrar ortamına borçluyuz. Bu ortamın oluşturulması noktasında müteşekkir olduğumuz kurumların başında ise, Türk Polis Teşkilatı’mız geliyor. Çünkü bu teşkilatın her bir mensubu, suç ve suçlularla mücadelenin yanında yasa ve kanunların sorunsuz icrası için çalıştığı gibi, ülkenin ve milletin bekası için de, gerekirse canından dahi geçebilecek kadar vatan sevdalısıdır. İçinde bulunduğumuz koronavirüs ile mücadele döneminde sadece ilgili kurumlar değil, Polis teşkilatımız ve güvenlik güçlerimiz de ortaya büyük bir seferberlik örneği koymuştur. Ülkemizin ulusal güvenliği noktasında her türlü tehdidi bertaraf eden ve 15 Temmuz darbe girişiminde de vatan hainlerine karşı gösterdiği destansı mücadeleyle milletimizin gönlünde bir kez daha büyük bir yer edinen polis teşkilatımızla her zaman gurur duyuyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerinin sağlanmasında, ülke bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik yıkıcı, bölücü hareketlerin önlenmesinde ve iç güvenlik harekâtında hayatlarını kaybeden şehit polislerimizi rahmet, gazilerimizi de şükran ve minnetle anıyorum. Başta Malatya’mızda görev yapan polislerimiz olmak üzere üstün hizmet anlayışı ve özveriyle ülkemizin dört bir sathında görev yapan Polis Teşkilâtımızın değerli çalışanlarının Polis Haftasını ve Polis gününü kutluyor, emniyet mensuplarımıza mesleki yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar

Çınar, “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımızla gurur duymaktayız.” dedi.

Türk Polis Teşkilatının 176.Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Sahip oldukları vatan sevgisiyle gece gündüz demeden faaliyetlerini yürüten polislerimizin bizim açımızdan kıymet ve önemi çok fazladır.

176 yıllık köklü bir mazi ve teşkilat yapısına sahip Türk Polisi asayişin, huzurun, güvenliğin, hak ve özgürlüklerin korunması için fedakarca faaliyet gösteren gözde bir teşkilatımızdır.

İçinde bulunduğumuz salgınla mücadele döneminde sadece ilgili kurumlar değil, Polis teşkilatımız ve güvenlik güçlerimiz de ortaya büyük bir seferberlik örneği koymuştur. Polisimiz, insanımızı salgından koruyabilmek için canla başla mücadele etmekte, gece-gündüz demeden mesai halindedir.

Polis Haftasını bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine saygı ve selamlarımı sunuyorum.”dedi.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Zafer (3 yıl önce)
    Allah askerimize polisimize zeval vermesin,her daim muzaffer eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (3 yıl önce)
    Başta şehit polislerimiz olmak üzere 7/24 Türk Milletinin huzuru, güveni için çalışan Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Biz polisimizden askerimizden her daim eminiz..Allah devletime polisime askerimize milletimize zeval vermesin.Biz polisimizin emeğini heba edenlerden emin değiliz..
    0
    0
    Yanıtla