SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HYMS 36. Haftada 1 Sıra Aşağıya İndi

0
Güncellendi - 2021-04-23 01:21:11
HYMS 36. Haftada 1 Sıra Aşağıya İndi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 36. haftası yapılan iki karşılaşmayla tamamlandı. Haftayı deplasmandaki 1-0'lık BB Erzurumspor mağlubiyeti ile kapatan Helenex Yeni Malatyaspor, puan cetvelinde 1 sıra aşağı indi ve 36. haftayı 15. sırada bitirdi.

Ligde haftanın son gününde Aytemiz Alanyaspor, Gaziantep'i 3-2 yenerken; Medipol Başakşehir de Kasımpaşa'ya 1-0 üstünlük kurdu. Deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş, liderliğini sürdürdü.

- Sonuçlar ve Puan Durumu

Salı, Çarşamba ve Perşembe günü oynanan 36. hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Fatih Karagümrük-Göztepe: 1-1

Hes Kablo Kayserispor-Gençlerbirliği: 2-2

Çaykur Rizespor-İttifak Holding Konyapor: 5-3

Atakaş Hatayspor-Fraport TAV Antalyaspor: 3-2

Demir Grup Sivasspor-Beşiktaş: 0-0

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Helenex Yeni Malatyaspor: 1-0

MKE Ankaragücü-Yukatel Denizlispor: 1-1

Galatasaray-Trabzonspor: 1-1

Aytemiz Alanyaspor-Gaziantep: 3-2

Kasımpaşa-Medipol Başakşehir: 0-1

Süper Lig'de 36. hafta maçlarının ardından puan durumu şu şekilde oluştu:

- 37. Hafta maçları

Süper Lig'de 37. hafta maçlarının programı şöyle:

23 Nisan Cuma:

20.30 Gençlerbirliği-Çaykur Rizespor (Eryaman)

24 Nisan Cumartesi:

13.30 İttifak Holding Konyaspor-Atakaş Hatayspor (MEDAŞ Konya Büyükşehir)

16.00 Trabzonspor-Fatih Karagümrük (Medical Park)

20.30 Fraport TAV Antalyaspor-Galatasaray (Antalya)

20.30 Yukatel Denizlispor-Demir Grup Sivasspor (Denizli Atatürk)

20.30 Beşiktaş-Hes Kablo Kayserispor (Vodafone Park)

25 Nisan Pazar:

13.30 Helenex Yeni Malatyaspor-MKE Ankaragücü (Yeni Malatya)

16.00 Gaziantep-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Kalyon)

16.00 Medipol Başakşehir-Aytemiz Alanyaspor (Başakşehir Fatih Terim)

20.30 Fenerbahçe-Kasımpaşa (Ülker)

İstanbul, AA- malatyahaber.com

FOTO: Yeni Malatyaspor, BB Erzurum maçı seremonisinde

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • celal (3 yıl önce)
    gençler rize maçı izledim adamlar ne kadar şerefli ve karekterli oyuncularmış son nefese kadar resmen savaştılar helal be sizlere. sahada pinekleyenlere ders olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Ligi en iyi ihtimal 19.sırada bitireceğimize garanti veriyorum.!Halimiz ortada işte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (3 yıl önce)
    Hemşehirlarim kafanizi yomayin en altaki 4 takım duşar
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Her kesi ADEM KAPTAN'ın yanında mücadele etmeye davet ediyorum. Yönetim taraftar şehrin ileri gelenleri oyuncular ama herkesi lütfen ne olur bir hava oluşturalım bu hafta çok önemli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Beterine düşsün, inşallah küme düşer bizde kurtuluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (3 yıl önce)
    Ankaragucu de kayseride bizi rahat yener çunku bizim takimda o ruh o hırs yok varsada biz göremiyoruz inşallah bizi utandırırlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Geçen hafta,Erzurum maçından önce burada B.şehirin ,Kasımpaşayı yeneceğini,Bu skorla altta denizli hariç 40 puana kadar her takımın potaya dahil edileceğini o yüzden ne edip yapıp Erzuruma yenilmememiz gerektiğini yazmıştım.Mualesef yenildik ve çok önemli bir avantajı kaybettik.Şimdi bu yılın en önemli iki maçı kaldı. Ankaragücü ve Kayseri maçı.Mualesef bu iki takımın hocasıda bizim takımın içini,dışını,inciğini boncuğu çok iyibiliyor.Bu maçlara özel bir motivasyonla çıkmalıyız.Burada çok zeki ve akıllı olmaya gerek yok.Ligin sonu yaklaştıkça masa başı hesaplar yapılmaya başlandı bile.Bakın bu hafta Gaziantep sahasında Erzurum ile berabere kalırsa şaşırmayın derim.Acaip sürprizlerle karşılaşmamak için Bizim ne olursa olsun,Ankaragücü ve Kayseriyi yenmemiz gerekiyor Bazı aklı eveller kalkıp daha Sivas, Hatay,Rize maçlarına var diyebilir.Eğer biz o maçlara kalırsak, bize yedirmezler.Önce şu klübün yönetimine sesleniyorum. Eğer bu takımı ligde tutmak gibi bir isteğiniz varsa,Ankaragücü maçından önce futbolculara ödeme yaparsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Hemen irfan hocaya ulaşıp,o dahiyane fikirlerini mutlaka ulaştırmalısınız.İrfan hoca uzun süre malatyadan ayrı kaldığı için bazı dinamiklerinden habersiz olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Benim anlattıklarım,herkesin bildiği bir durum.Sadece olayın ciddiyetini hatırlatan bir taraftarım.Senden farkım birazcık futbola ilgim ve bilgim var.Yukarıda yazdıklarım ,Futboldan anlamadığın için sana dahiyane bir fikir gibi gelebilir.Hayatında Malatyaspor maçına gitmemiş birisin.İki futbolcu ismini ancak ezberlemiş biri olarak senelerdir sadece iki futbolcuya yorum yapıyorsun.Biri Boutaip idi.Adam bu ligde 12 gol atmış iken, bu futbol aklınla bu oyuncuyu da beğenmiyordun.İşin garip tarafı bu oyuncu kadar gol atan (penaltısız)bir daha oyuncu da gelmedi.Adam gitti,arkasından böyle bir forveti bir daha bu klüp görmedi.Diğer ezberlediğin isim ise umut bulut .Burda da futbol bilgin dahiyane bir şekilde ortaya çıkıyor.Bu takım puanlarının tümünü umut bulutun oynadığı maçlardan almış.Senin bundan da haberin yok. .İrfan hocaya , kernekli ali diye biri dediki;Malatyaspor ligi 19.bitireceğinden,boşuna 6 Hafta oynamayın uyarısını yapmak lazım.Şaka gibisin.
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan hocam haberiniz olsun.,Önümüzdeki 6 hafta maça boşuna çıkıyorsunuz,Ligi tam tamına 19.sırada bitireceğimizi söyleyen müneccim haber saldı.
    0
    0
    Yanıtla