SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"1-2 Galibiyet Alarak Garantilemek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2021-04-28 23:41:39
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, hedeflerinin Süper Lig'de kalmak olduğunu söyledi.

Yeni Malatyaspor ile Helenex arasında yapılan anlaşma sonucu çıkartılacak olan "YMS Token" adlı kripto paranın tanıtım toplantısı bir otelde düzenlendi.

Toplantının açılışında konuşan kulüp başkanı Adil Gevrek, istedikleri sonuçları alamadıklarını ve ligin ikinci yarısında sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Geçen hafta almış olduğumuz MKE Ankaragücü galibiyeti çok önemliydi. Şu an 40 puandayız, 5 maçımız var. Yarın Sivasspor, ardından Kayserispor ile karşılaşacağız. Bu sene ekonomik anlamda ve salgından dolayı ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Hedefimiz bu sene ligde kalmak ve ligde kalacağımıza inanıyoruz. Beş maçımız var ve maç maç düşünüyoruz. Sivasspor maçından puan ve puanlarla dönersek Kayserispor ile kendi evimizde oynayacağız. Rizespor, Hatayspor ve Galatasaray maçlarıyla ligi bitirmiş olacağız. Biz 1-2 galibiyet alarak garantilemek istiyoruz."

Takımın durumunun iyi olduğunu dile getiren Gevrek, şöyle konuştu:

"Takım, yeni hocasıyla iyi bir çıkış yakaladı. Yüzde yüz istediğimiz sonuçları alamadık ama ciddi bir birlik ve beraberlik var. Taraftarlar iyi günümüzde de kötü günümüzde de yanımızda oldu. Helenex Yeni Malatyaspor'u hep birlikte daha iyi yerlere taşıyacağız. Birlik ve beraberliğin olması lazım. Taraftarlarımızın, camiamızın, siyasetçilerimizin ve iş insanlarımızın sahip çıkması lazım. Yeni Malatyaspor, Malatya'nın marka değeridir."

Helenex Bilişim AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Eldoğan ise şirketin faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Yeni Malatyaspor'un isminin kripto para piyasasında bilindiğini belirten Eldoğan, "Teklifimizi sunduk, sağ olsunlar kabul ettiler." ifadesini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Mehmet Ali (2 yıl önce)
    Bu şehrin acilen Ali Ravcı ile Adil Gevrek ten kurtulması lazım ligde kalsa bile çok acil gidin artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Sayın Adil GEVREK Başkan olarak sen son 5 maçta 1-2 galibiyet bekliyor ve bunu da basın önünde dillendiriyorsan senin başkanlığında bir sorun vardır. yaptığın gaflar hem takıma hem de Malatya ya zarar vermekte. Bir şey bilmiyorsun, iyi bir danışmana da sahip değilsin belli. susta bari de bir şeyler biliyor zannedelim. Geçen sene takımı düşmekten pandemi kurtardı, bu senede yine düşme ihtimali olan takımlar arasındayız, BAŞARIN NEREDE BAŞKAN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Başkan,yaptığın yorumla zaten klübün durumunu ele veriyorsun.o kadar klüple ilgin ve alakan varki anlatılamaz.1,2 galibiyet alarak ligde kalacağız diyorsun.Ne demek 1,2 galibiyet kimden garanti aldın?Elinde senedin mi var?Herkesin geçen hafta kesin 1 puanı cepte gördüğü ve hakikaten Sivasın da iyi oynamadığı maçtan 1 puanı bile almayı,korumayı bilmeyen bir takım olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Malatyaspor başkanının ufkuna bakin. Onunde 5 mac var ve hedefi ancak 1 bikemedin 2 mac kazanmak. Onundeki 4 maci kafadan kaybetmeye inanmış. Utanç duyulacak bir açıklama ama bu zat tan baska bişey beklenmez zaten. Yapıştı şehrin sırtına
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Malatyayı ve Malatyasporu seven herkes birlik olmalı bu takım Adil efendinin sermayesi olmaktan kurtarmalı yeter artık demeliyiz, bu takımı emin ellere teslim etmeliyiz taraftar olarak denetleyici olmalıyız her gelen babasının çiftliği gibi bu takımın kullanıp sırtından menfaat sağlamasın, haydi Malatyalılar bu sezon sonu Adil Gevreğinde bu takımda sonu olsun. Adil Gevrek istifa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Misak-ı kuşçu (2 yıl önce)
    Ne o adil beg , bi kripto işine girmemiştin şimdi kulübü milyar usd borca sokman daha kolay, bi gitmedin.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (2 yıl önce)
    HYMS'yi zor maçlar bekliyor.Bugün Sivas karşısında nasıl sonuç alınır belli değil.Kadro olarak Sivas HYMS'den çok üstün.Sivas'tan puan alacağımızı sanmıyorum.İnşallah yanılırım.Geride kalan maçlardan en az 6 puan almamız halinde HYMS ligde kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • umur (2 yıl önce)
    Yahu yakışıyo mu bir kulüp başkanına şu sözler??? Bir iki maç daha alarak garantilemek ne demek? Sen her maça kazanmak için çıkarsın. Kulüp başkanı olarak "Amacımız beş maçta da galibiyet" demen gerekmez mi? Şimdi senin bu vizyonsuz açıklamanı dinleyen futbolcu nasıl motive olacak? Malatya'yı temsil edecek liyakat sahibi kimse yok mu gerçekten?
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)
    Bu yazımda kimseyi suçlamıyor kimseye iftira atmıyorum bunlar herkesce bilinen herkesin dilinde konuşulanları burada yazdım.Maddi sıkıntı var diyorsun Heç kusura bakma adil beg insanlarda güvenmi bıraktınki sana maddi yardım yapsınlar TRT Sporda maddi durumu iyi olan borçsuz takımlar sıralamasında üst sıralardaydık kendim duydum vede öyleydik sen ne yaptın bir açıklamayla milletin ümidini hevesini Takımın geleceğine kap kara bir sayfa açtın ŞOK ŞOK ŞOK Takım gırtlağa kadar borca girmiş Oyuncu dahil Takımın para eden ne var ne yok sattın biz Malatyalıları hem hayal kırıklığına hemde içinden çıkılmaz kör kuyuya attın ALLAH Spor Bakanımızdan razı olsun elini uzatıp o kuyudan Takımı çıkardı ama sen bunca olumsuz olaylara bunca isyanlara rağmen hala gitmedin ve Takım yine Düşme potasında yine borçlu yine para yok.yine maddi sorun var deyip hala yardım istiyorsun pes doğrusu Malatyalı merttir iylik yardım sevendir birazcık güven bıraksaydın millet bu zor günlerinde dahi boğazlarından kesip Takıma yardım ederlerdi ama bu saatten sonra kusura bakma adil beg.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat (2 yıl önce)
    Sen kendini garantiye al takım önemli değil sponsorluk anlaşmaları önemli tabi o senin geleceğin garantisi sayılır takımın 1-2 maç alacakmı bakalım bu devran elbet böyle sürmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırrr (2 yıl önce)
    Sen hiç konuşma mümkünse
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Bu takımı hiç kimse almazken çiğköfteciler alırken bu takımı alıp nerden nereye getirdin başkan.hatta şu anda bile selahhattin başkan dışında kimse destek olmuyor. İşin zor başkanım. Ne yap et parayı bulman lazım başkan. Bunuda başaracağına inanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Sayın başkan ligde kalalım seneye inşallah daha iyi bir takım olur her şeye bunca üzücü olaylara reğnen seni seviyoruz inşallah bu sevgiye layık olursun ne kadar sinirlensek kızsak da malatyalıyız bağrımıza basmasını biliriz
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Sivas maçından alınacak puan veya puanların önemiyle birlikte Kayseri maçını kaybetmemek çok önemli.Bunun için gereken tedbirleri almak, motivasyon ve konsantrasyon için küçük detayları bile ihmal etmemek bütün camiayla bütün olup takıma gereken desteği en azından dualarımızla yapmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla