SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik, 56 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirdi

0
Güncellendi - 2021-06-24 21:29:29
Narkotik, 56 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyeti, kentte ilk defa bir operasyonda yeşil reçeteye tabi ve reçetesiz satışı yasak olan 56 bin adet uyuşturucu- uyarıcı hap ele geçirirken, operasyon sonucunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in sokakta uyuşturucu madde ve yeşil reçeteye tabi hap satanlara göz açtırılmaması için başlattığı çalışmalar kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince uyuşturucu ticareti yapacağı değerlendirilen 6 şahsa yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda bin kutu içerisinde 56 bin adet yeşil reçeteye tabi uyuşturucu- uyarıcı hap ele geçirildi.

Malatya’da ilk defa bir operasyonda tek seferde 56 bin adet yeşil reçeteye tabi hap ele geçirildi. Yakalanan hapların piyasa değerinin ise 1.5 milyon TL’yi geçtiği öğrenildi.

Operasyonda 56 bin yeşil reçeteye hap ile ilgili olarak H.H.D, U.B, İ.Ç, E.N, R.K, O.K. adlı şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma devam ediyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • öğrenci (2 yıl önce)
    bir bakmışsın ömür bitmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • resocan (2 yıl önce)
    Polisimizin emeğine sağlık ama sıkıntı şu ki bu satıcılar kullanıcılar adliyenin bir kapısından polis eşliğinde girip polisin teslim işi bitmeden polisten önce adliyeden ellerini kollarını sallayarak çıkıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (2 yıl önce)
    Ooh mis
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Elinize kolunuza yüreğinize sağlık,başarılarınız daim olsun kahraman yürekli polis arkadaşlarım.
    0
    0
    Yanıtla