SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Takside Silahlı Saldırıya Uğradı

A- A+ PAYLAŞ

Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece yarısı, Cezmi Kartay Caddesi'nde bir taksiye müşteri olarak binen şahıs, silahlı saldırıya uğrayarak yaralandı. Olay yerinden kaçmak isteyen saldırgan ise Atatürk (Kışla) Caddesi'ne doğru koşarken gece bekçileri tarafından yakalandı.

Olay saat 00.45 sıralarında Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir eğlence merkezinin önünde meydana geldi. Şahin D. adlı şahıs, caddede park halinde olan A.G.'ye ait taksiye yolcu olarak bindi ve ön koltuğa oturduğu sırada, yaklaşan bir kişi tabancayla ateş açtı. Sağ ön kapı camından giren mermi, şahsı yaraladı.

Adının Hacı Bayram S. olduğu öğrenilen saldırgan ise, tabancayla ateş ederek  Atatürk Caddesi'ne doğru kaçarken, MHP İl binasının bulunduğu iş merkezinin önünde gece bekçileri tarafından silahıyla yakalandı.

Kargaşa sırasında taksiden inen şahıs da yaralı halde kayıplara karıştı. Takside cep telefonunu bırakıp olay yerinden ayrılan Şahin D., bir süre sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ortaya çıktı. Şahsın, olay yerinden uzaklaştıktan sonra bir taksiyle hastaneye gittiği ve tedavi altına alındığı bildirildi.

Polis, olay yerinde yaptığı aramada 7 adet boş kovan bulurken, Hacı Bayram S. gözaltına alındı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • SAHİPSİZ MALATYALI (2 yıl önce)
    BABAYİĞİT Korkusuz Bir Başkan Lazım Cezmi Karatay Caddesini Şehrin Dışına Alabilecek. Ama anca garibanlara siyasi arkası olmayanlara korkusuz olurlar. Zaten sahipsiz bir memleketiz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Şu cezmi kartay cd. Deki eğlence merkezleri malatyanın tam yüz karası hergün olay derhal oralar yıkılmalı ve şehrin dışına taşınmalıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Cezmi kartay 'daki mekanlar kaldırılmalı.Malatya nın 100 yılını hesap eden büyük başkan,malatyanın kanayan bu yarasını neden görmezden geliyor.yimpaş binası bu iş için biçilmiş kaftan dı.cezmi kartaydaki mekanlar oraya taşınabilirdi.hem şehrin dışına taşınmış olur hemde bina değerlendirilmiş olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yuksel (2 yıl önce)
    Şu cezmi kartayı temizleyip insanlığa kazandıracak bir babayiğit yokmu memlekette bu kadarmı aciz yetkililer bırakın gece girmeyi gündüz bile insan oralara girmeye korkuyor bazı kesim insanlığını yadırgayıp o biçim yaşamayı tercih ediyorsa onun yeri şehrin göbeği değildir beylerderesinde bir ton yer var kurun sehrin dışına eğlence merkezlerini yesinler orda birbirlerini yazık yıllardır akpınar cezmi kartay normal insanlara yaşama gezme hakkı vermiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Malatya Emniyeti Taksiler de ki cam filmlerini ne zaman kaldırmayı düşünüyor acaba. Cam filmi olan araçta belki de başka birisi yanlışlıkla vurulabilirdi.Turkiyenin hiçbir yerinde ticari taksiler de cam filmi bulunmaz.??
    0
    0
    Yanıtla
  • bunu cimere yaz cok dogru bi yere parmak basmissin yazik ya onca polis var
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizler filmi keyfimizden çekmiyoruz sen sadece 3 gün direksiyona otur 4. Gün en ön cama bile çektireyim dersin güzel kardeşim. Tm gönül ister apaçık olsun eyvallah ama gel gör ki insanların gözlerine film çekemediğimiz için bizde camlara çekiyoruz.. Arabamıza her bineni...... Her taksiciyi de....... Sanan zihniyet yoksunu insanlar var güzel kardeşim sen kendince haklı olabilirsin bizimde haklı olduğumuz taraflar var bunu bil istedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • sen de filmlimsin taksilere bin o zaman kardeşim sevigimiz var sevmiyenimiz
    0
    0
    Yanıtla