SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Adana Demirspor Maçı Hazırlığı

0
Güncellendi - 2021-10-07 20:17:59
Yeni Malatyaspor'da Adana Demirspor Maçı Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, 3 günlük iznin ardından 16 Ekim Cumartesi akşamı Adana Demirspor'la yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

3 Ekim Pazar günü kendi sahasında Hatayspor'a 2-0 mağlup olduğu maçtan sonra, lige milli maçlar nedeniyle verilen aradan dolayı 3 gün izin yapan Yeni Malatyasporlu futbolcular, Adana Demirspor maçı için ilk çalışmayı Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki sahada yaptılar. İrfan Buz'dan boşalan teknik direktörlük için arayışlarını sürdüren Yeni Malatyaspor'un çalışmasını, yardımcı antrenörlerden Hakan Çalışkan (fotoğraftaki) yönetti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Gideri var (2 yıl önce)
    Sumudica şu Ruhsuz takımı ilk yarı sezonu 30 puana getirirse çok iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu adamın ne suçu var?Sırf Malatyada yaşıyor diye işler bozulduğunda,başına çöküyorsunuz.Bakin artık bu klübe gelecek.T.direktör sayısı artık sınırlı hale geldi..Sumudica başarılı olamazsa,T.direktör arayışına girip milleti oyalamayın.Zaten gelecek olan da İrfan Buzun kurduğu bu takımdan birşey çıkartamaz.Hakan hocaya tek yetki verin.Başarısını göstermiş bir Hemşehrimiz.Ancak bu süreçte başarılı olur yada olmaz.En azından bizden biri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Hocayı uzaklarda aramayın Hakan hocada diğer hocalar kadar bilgi birikimine sahiptir.Milyon dolar veripte dışardan hoca getireceğinize yerli ve milli olan Hakan hocada bu işi becerir önemli olan fırsat verilmesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    Takımın hocasız kaldığı her zamanda , Hakan hoca nın geçici olarak takımı yönettiği maçlara bakın puan ortalaması 1.8. Ertuğrul hoca ayrılınca Karabük maçını unutamam. Bir anda deplasmanda 3-0 öne geçtik. Ben maçı korkudan seyretmiyordum, komşum bana seslendi, maç 3-0 diye. Normal dedim ama sandım ki biz golleri yedik.Adamdır adam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (2 yıl önce)
    Hakan abi adamdır.beyefendidir karakteridir 50 senedir kendini bozmayan asalet ve dürüst insandır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Bencede kendi ilimizden birisine emanet edilmelidir. Hakan hoca idealdir
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Bu yönetime güvenip de kimse gelmez, en mantıklısı Malatyamızın çocuğu Hakan hocayla yola devam edilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Hakan Çalışkan bu işin erbabı süper lige yeni bir hoca kazandırın liseden beri tanırım bir şans verin görürsünüz.
    0
    0
    Yanıtla