SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İmamoğlu'dan Ağbaba Ailesine Başsağlığı Ziyareti

0
Güncellendi - 2021-10-15 14:41:03
İmamoğlu'dan Ağbaba Ailesine Başsağlığı Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın annesi Elif Ağbaba için Malatya’ya gelerek taziye ziyareti gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, Elazığ programı öncesi, vefat eden Elif Ağbaba için,  taziye dileklerini ilettiler.

Taziye ziyareti kapsamında İmamoğlu’na CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Malatya ve Elazığ İl Başkanları, Arguvan, Arapgir ve Hekimhan Belediye Başkanları, İstanbul Büyükşehir Belediye meclis üyeleri ve İBB yöneticileri de eşlik etti.

Ağbaba ailesinin iş yerinde aile üyeleriyle bir araya gelen İmamoğlu daha sonra karayoluyla Elazığ’a geçti.

Bülten- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Şorikli yaşar (2 yıl önce)
    sana inanan senin gibidir. istanbul da ne yapmışsın ki milleti ziyaret ediyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (2 yıl önce)
    Çatlasanızda patlasanızda Başkan imamoğlu
    0
    0
    Yanıtla
  • babuğdu (2 yıl önce)
    senin buralarda ne işin var ekrem efendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan birçok okul yıkılmıştı. Kentte yaşanan okul sıkıntısını çözmek adına CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un girişimi üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) okul yapma kararı almıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu amaçla; Gazi Anadolu Teknik Lisesi okul projesinin protokolünü imzalama ve bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla Elazığ'a geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • ATAKAN KAYA (2 yıl önce)
    Hoş geldin 2023 ün CUMHURBAŞKANI..
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakma Dünya liderlerine kapak yapmışsın eeyyyy Atakan...
    0
    0
    Yanıtla