SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin 8,5 Yıl Sonra Altay'la İlk Buluşması

0
Güncellendi - 2021-10-22 12:03:41
YMS'nin 8,5 Yıl Sonra Altay'la İlk Buluşması
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 10. haftasının açılış maçında Cuma akşamı Altay ile karşı karşıya gelecek.

Maçla ilgili son çalışmasını Perşembe günü Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde, Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada yapan Yeni Malatyaspor'da, sarı kart cezalısı olan Sadık Çiftpınar dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Sarı-kırmızılı takımın hedefi maçtan 3puanla ayrılmak.

Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak ve Cuma akşamı saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Yasin Kol yönetecek. Maçta Özgür Ertem ve Cemil Tunç yardımcı, Alper Akarsu dördüncü hakem olarak görev yapacak.

İKİ TAKIMIN 5'İNCİ RANDEVUSU..

İki takım daha önce 2011 ve 2013 yıllarında 2. ligde mücadele ederken 4 kez karşı karşıya geldiler. Bu karşılaşmalarda bir kez Yeni Malatyaspor, iki kez Altay galip gelirken, bir maç da berabere sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Yeni Malatyaspor rakibine 5 gol attı, kendi kalesinde 4 gol gördü.

Sonuncusu 8,5 yıl önce oynanan geçmişteki Yeni Malatyaspor- Altay maçları ve sonuçları şöyle:

16.10.2011 TFF 2.Lig

Yeni Malatyaspor:1 - Altay: 3

Gol: Dakika 13. Mehmet Şen (Yeni Malatyaspor) Dk.39 ve 53 Yunus Altun Dk.82 Evren Avşar (Altay)

04.03.2012 TFF 2.Lig

Altay: 1 - Yeni Malatyaspor: 0

Gol: Dakika 82 Erdal Güneş (Altay)

28.10.2012 TFF 2.Lig

Altay: 0 - Yeni Malatyaspor: 0

17.03.2013 TFF 2.Lig

Yeni Malatya:4 - Altay: 0

Gol: dakika 22 ve 51 Eren Görür Dk.25 Okan Öztürk Dk.42 Halil Çelik

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Yeni Malatyaspor'un Altay maçıyla ilgili son antrenmanından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hocaya teknik heyetine oyunculara guveniyoruz isallah maci aliriz basarilar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla