SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vatandaş Eziyeti Görüntüledi, Dayak Yedi!

0
Güncellendi - 2021-10-26 19:30:20
Vatandaş Eziyeti Görüntüledi, Dayak Yedi!
A- A+ PAYLAŞ

YAVRU KÖPEKLERİN KAFALARANI POŞETLEDİLER, TEPKİ GÖSTEREN VATANDAŞI DA DÖVDÜLER!.. Malatya’da bir şantiyede yavru köpekleri canlı canlı poşete koyup bagaja koyan kişilere "Hayvanlara işkence yapmak veya acımasız ve zalimce muamelede bulunmak" suçundan ceza kesildi. Olayı görüntüleyen hayvansever ise kendisinin de darp edildiğini iddia ederek şikayetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre, Malatya’da şehir mezarlığına yakın bir bölgede bulunan bir şantiyede 3 köpeğin siyah poşete konularak aracın bagajına kapatıldığını fark eden Kübra Koca, hemen cep telefonu ile kayda girerek şahısların yanına gitti. Aracın bagajını açarak poşetlerin içerisine konulan yavru köpekleri çıkaran hayvansever vatandaş, işçilere tepki gösterdi.

Sosyal medyada da yayınlanan görüntülerde, köpekleri poşetleyerek bagaja koyan işçilerin hayvanların hasta olduğunu öne sürerek, başka yere götürdüklerini söylese de öfkeli vatandaş işçilere sert tepki gösterdi. İşçinin ‘hasta bunlar’ demesine öfkelenen Kübra Koca, ‘Hasta diye bunları boğacak mısınız, öldürecek misiniz?’ diyerek tepki gösterdi.

Sonrasında işçiler tarafından darp edildiğini öne süren hayvansever Kübra Koca, emniyette şikayette bulunurken, olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri şantiye çevresinde yaptığı araştırmada 3 köpekten 2'sine ulaştı, 1 tanesine ise rastlayamadı.

Polis ekipleri köpekleri poşetleyerek bagaja koyan şahsa ‘Hayvanlara işkence yapmak veya acımasız ve zalimce muamelede bulunmak’ maddesinden idari para cezası uyguladı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, Kübra Koca’nın şikayeti üzerine olay, yargıya taşındı.

İŞ AKDİ FESHEDİLDİ

Bu arada, olayın meydana geldiği  şantiyenin sorumlusu Onur Gençer de yaşanılan bu münferit olaydan dolayı üzüntü duyduklarını söyleyerek, “Biz kurum olarak her zaman sokak hayvanlarına yardım ediyoruz, onlara mama desteği barınma desteği sağlıyoruz. Maalesef bir çalışanımızın bizim kontrolümüzün dışında gerçekleştirdiği bir durum bu. Hemen iş akdini fesih ettik, bundan sonrası adli mercilerin sorumluluğundadır” diye konuştu.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Sevda Şimşek (2 yıl önce)
    Bu hayvanların ne suçu var ne yaptı insanlara aç bırakılıyorlar dövülüyorlar eziyet görerek öldürülüyorlar ilaçlı et yemek vs ile zehirliyorlar ve birde yetmezmiş gibi tecavüze uğruyorlar bunları gördükçe duydukça insan olduğumdan utanç duyuyorum... Ve maalesef bubsaydıklqrım sadece 1 kac ayda Malatyada yaşandı hayvanlara yapılan eziyetler.. Sonrada insanlara saldırıyorlar vay şöyle vay böyle diye de serzenişte bulunuluyor az bile yapıyorlar be insanların onlara yaptıklarının yanında az bile kalır. Allahım kopsun artık kıyamet de bu azgın bu merhanetsiz bu vicdansızları görmeyelim. Unutmayın ki en tehlikeli varlık insandır bu dünyada. Bugün bunları hayvanlara yapanlar aynılarını ilk fırsatta insana yapacaktır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bay teke (2 yıl önce)
    Gündüz beyde dere kenarlarında oturmuş sahibini kaybetmiş köpekler var. Gelene geçene bakıyorlar acaba bu benim sahibimi diye. Birde bence sokak köpekleri kısırlaştırılmalı yaşayanada eziyet edilmemeli çünkü onlarda bir canlı. Üremesi engellenmeli ki hayvan yiyecek bulmakta sıkıntı çekmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdülkadir (2 yıl önce)
    Bu başıboş köpekler yüzünden yolda yürüyemez hale geldik. Defalarca belediyeye şikayette bulunduk, ilgilenmediler. Bu köpekler kümesimi parçalayıp 24 tavuğumu parçaladılar. Bu tavuklar hayvan değilmi. Bunların ne suçu var. Benim ne suçum var. Millet kurtulmak istedikleri köpekleri hayvan pazarı çevresine bırakıyor. Belediyeyi kınıyorum ve göreve davet ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muro (2 yıl önce)
    Köpektaparlar alın evinizde besleyin akşam eve gitmeye korkuyoruz sabah çocuklar okula giderken korkuyor acaba başıboş köpekler saldırır mı diye
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    insani sevmeyen,hayvani sevmeyen,ota agaca böcege düsman bir toplum! Ama sorsan hepsi cok dindar ve kusursuz müslüman! Hikaye! Kul Allah a nasil bakarsa Allah da kula öyle bakarmis! O yüzden memleket iflah olmuyor,olmayacak!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Bu tip insanların Allah korkusu varmı bu nasıl bir vicdan
    0
    0
    Yanıtla