SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taleplere Çözüm Bulabilmek İçin Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2022-01-15 14:35:22
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, İl Başkanı İhsan Koca ve teşkilat üyeleri ile birlikte parti il binasında düzenlenen halk günü programında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

Programda bir konuşma yapan Çakır, sürekli vatandaşlarla bir araya gelmeye ve onların sorunlarını dinlemeye çalıştıklarını belirterek, "Her hafta onlarca program yapıyoruz, milletvekili arkadaşlarımızla beraber sürekli sahada vatandaşlarımızla hemhal olmaya çalışıyoruz. Ziyaret ettiğimiz yerlerde hem yapılan işleri görüyoruz hem de yapılması gerekenler noktasında vatandaşlarımızla istişarelerde bulunuyor ve taleplerini dinliyoruz. Ziyaretler sırasında belki herkese ulaşamıyoruz bu halk günü toplantıları vesilesiyle ulaşamadığımız vatandaşlarımızı dinlemek ve taleplerine çözüm bulabilmek için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Tüm dünyanın pandemi dolayısıyla zor bir süreçten geçtiğinin altını çizen Çakır, hükümet olarak ekonomiyi korumak adına önemli adımlar attıklarını söyledi.

Çakır, "Koronavirüs salgını hakikaten tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de çok etkiledi. Sağlıktan ulaşıma kadar her alanda aksamalara sebep oldu. Tüm bunların yanında ekonomilerde de sarsılma oldu elbette. Biz de bu süreçte Cumhurbaşkanımız liderliğinde ekonomimizi korumaya yönelik her türlü tedbiri aldık. Hayata geçirdiğimiz tedbirler sayesinde Türkiye ekonomisi gerçekten yoluna emin adımlarla devam ediyor. İhracatta ve büyümede çok önemli bir ivme yakaladık. Sanayimizin çarkları dönüyor. Üretim ve istihdamımız her geçen gün artıyor. Tabi tüm bunların yanında enflasyona karşı da önemli kararlar aldık ve hayata geçirdik. Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında ciddi oranda arttırma gittik. Çalışanları vergiden muaf tuttuk. Bu konuda önemli adımlar atmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olacağız. İnşallah çok kısa sürede enflasyonu da aşağılara çekerek bu sarmaldan vatandaşlarımızı bir an önce çıkartmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Milletvekili Çakır, yaklaşık 4 saat süren programda vatandaşlarla tek tek görüşerek taleplerini dinledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • erhan (2 yıl önce)
    taleplere çözüm olmaya çalışıyorlarmış biz bir iş için il başkanının yanına gittik 7 ay oldu hale dönüş yapacaklar çakırında bundan farkı yok kendi çevrelerinin işini hemen hallediyor ama başkasının işini sallıyorlar yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzzer (2 yıl önce)
    bunlarmı vatandaşın taleplerini dinliyor? ulaşıma yüzde elli zam, suya yüzde otuzbeş zam hadi benide dinleyin bir vatandaş olarak çare bulun derdimize oyle saatlerce konuşup sizi yormadım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    He yav he puhaaa yazık büyük köyüm Malatya'ya çantada keklik tüy kalmadı yola yola puhaaa çözüm bulacak lar dugumlediniz seçimde yaklaşınca çözersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Kendi adamlari millet biliyo artık kim neeeeeesecim gelsin
    0
    0
    Yanıtla