SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"5 Yılda Nereden Nerelere Geldik.."

0
Güncellendi - 2019-10-13 03:05:55
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Asbaşkanı Aziz Yalçınkaya, Malatya’da 3, İstanbul’da ise bir mağazayı açarak hizmete sunduklarını ifade ederek, Yeni Malatya Stadyumu’nun çevresiyle ilgili bir proje hazırladıklarının müjdesini verdi. 

Spor Toto Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, 3.Geleneksel Malatya Tanıtım Günleri kapsamında Yenikapı’da stant açtı.

Stant ve çalışmalarla ilgili bilgi veren BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Asbaşkanı Aziz Yalçınkaya, kulüp olarak görevlerini yaptıklarını ifade etti.

Yalçınkaya,  BtcTurk Yeni Malatyaspor’da kulüp başkanı Adil Gevrek’in büyük bir çaba sarf ettiğini belirterek, “Biz yapılması gereken neyse onu yapıyoruz. Beş yılda nereden nerelere geldik. Her zaman şunu söylüyorum; biz Malatyalılar olarak birlik ve beraberlik içerisinde olursak yapamayacağımız bir şey yok. Her zaman başarırız” dedi.

İstanbul’da gerçekleştirilen 3.Geleneksel Malatya Tanıtım Günleri’nin iyi geçtiğini dile getiren Yalçınkaya, “Biz daha önceki senelerde de katıldık. Bu senede oldukça güzel geçti. Bayağı bir yoğunluk, ilgi, kalabalık var. Getirdiğimiz formalar bitti. Esenler’deki mağazadan getirdiğimiz formalar bitti. Malatya’dan destek istedik. Biz bu kadar ilginin olacağını biliyorduk ama bu kadar talebin olacağını tahmin etmedik. İyi bir satış yapıldı. Hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Herkes takımına sahip çıkıyor. Yoğun ilgiden dolayı Malatya’daki mağazadan da takviye istedik. Her şey iyi gidiyor. Buradaki amacımız, Malatya’mızın takımına sahip çıkmak” şeklinde konuştu.

Yalçınkaya, göreve gelir gelmez öncelikle stattaki reklam panolarıyla ilgili çalışmalara başladıklarını kaydederek, şunları ifade etti: “Benim bir ilkem var; taşıma suyla değirmen dönmez. Bizim bir gelir kaynağımızın olması lazım. Takımımıza bir gelir kaynağı nasıl sağlayabiliriz, ne yapabiliriz diye düşündük. Eski stadımızda reklam panoları ve motorları tamir ettik. Sonra yeni stadımızda takımımıza gelir saplamak amacıyla reklam panolarıyla ilgili çalışmalarımız oldu.” 

Takıma gelir sağlamak amacıyla resmi ürünlerin satıldığı mağazaları hizmete açtıklarını anlatan Yalçınkaya, “İlk önce Kapalı Çarşı’nın yanındaki mağazamızı açtık. Daha sonra Malatya Park’ta bir mağaza açtık. Sonra İstanbul Esenler’de bir mağaza açtık ve hizmete sunduk. Şimdi de Yeni Malatya Stadyumu’nun önünde bir storemiz oldu. Çarşıda bulunan mağazamız bize yakışmıyor dedik ve orayı yeniledik. Çarşının tam göbeğinde bize yakışan bir mağaza haline getirdik. Daha yapacağımız çok iş var. Stadın önünde bir projemiz var. Başkanımız ve yönetici arkadaşlarla da görüştüm. Orada bir görüntü kirliliği var. Orası BtcTurk Yeni Malatyaspor’a yakışmayan bir görüntüde. Orayla alakalı şuanda bir proje çizdiriyorum. İnsanların rahatlıkla oturabileceği, hijyenik şartlarda yemeklerini yiyebilecekleri, çayını ve kahvesini içebileceği mekanlar oluşturacağız. Önemli olan burada biz taraftarımıza nasıl en iyi şekilde hizmet edebiliriz. Biz, onun için mücadele veriyoruz. İnşallah daha güzel çalışmaları hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Harun (4 yıl önce)
    Stad konusunda en rezil hizmeti Malatya almıştır . 8 yıla yakın bir zaman dilimi hala eksikler var. Birileri utansın bu durumdan ,biraz ar etsin. Çevre ışıklandırma rezil ,otopark yetersiz,hadi millet taksi ile gelmesin toplu ulaşım rezalet ,tuvaletler,sosyal alan,temizlik yav bu kadarmi acizlik var u işleri halletmek bu kadar mı zor. Ben bir kaç maça gittim ,akrabam arkadaşlarım gidiyorlar maça her mactan sonra kızgınlık ,sınır ,rezillik ama millet Malatyaspor sevdasına gidiyor . Bir çok stadda kışın havalandırma, klima sistemi var millet donmasin stadda diye ısıtma var biz daha temel konukari cozemedik . Stadın diğer şehir stadlarina göre kalitesini konuşmuyorum bile . Yazık o kadar hizmet et Malatya'ya bir stad işi bu durumda nedir bu acizlik .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Stat yeni ama hizmet sıfır. Stadyumun tuvaletlerin de musluklardan su akmıyor ama zemin resmen gölet halinde. Devre arasında birşeyler yiyip lçmek tam bir eziyet. Beyefendiler kendilerine özel mekanlar yaptırmış söylendiğine göre her türlü lmkan var. Bizlerde kombine sahibiyiz ama hiçbir hizmet alamıyoruz. Maç çıkışlarında sadece sınırlı bir yerden çıkmaya çalışmak işkence. Zaten stat şehre uzak, trafik çilesi üstüne tuz biber, ondan sonra seyircimiz niye maça gelmiyor? Gelmemesi için herşey yapılmakta. Stadın çevresindeki kebapçılar, et kokuları, çekirdekcilerin görüntüsü 40 yıldır hiç değişmeyen üçüncü dünya manzaraları. Yakışıyor mu koca bir kentin stat çevresine? Stad yeni olmazsa kendimizi 1980 li yıllarda İnönü stadında zanedeceğiz. Bu serzenişlerim kulüp yöneticilerine ve stad müdürüne ve de ilgili kişilere. Lütfen bunlara en kısa sürede bir çözüm bulun ya da bırakın gidin bulacak olan gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    EVET 5 YILDA NEREDEN NERELERE GELDİK? AMMA GEL DE BUNU İÇİMİZDEKİ GÖZÜ GÖRMEZ KULAĞI DUYMAZ ART NİYETLİ NANKÖRLERE ANLAT BAKALIM! ALLAH EMEĞİ GEÇENLERDEN RAZI OLSUN...
    0
    0
    Yanıtla