SON DAKİKA
SON DEPREMLER

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı 21- 25 Mayıs Günleri Arasında

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı 21- 25 Mayıs Günleri Arasında
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, Kültür AŞ' nin organizasyonunda gerçekleştirilecek olan yapı ve dekorasyon sektörünün en önemli buluşmalarından olan Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı'nın bu yıl 7'incisi, 21-25 Mayıs 2025 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açacak.

Fuar, Malatya, İstanbul, Ankara, Tokat, Elazığ,  ve çevre illerden katılan üretici ve bayii firmalara ürünlerini sergileme ve doğrudan satış yapma imkânı sunuyor. 7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı'nda, toplamda 3.054 metrekarelik alanda, 25 üretici ve 22 bayii olmak üzere 47 firma yer alıyor.

Fuar boyunca ziyaretçiler, yapı ve dekorasyon alanındaki en güncel ürün ve teknolojileri yakından inceleme fırsatı bulacak. Aynı zamanda birebir görüşmelerle avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan da faydalanabilecekler. 7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı, 21-25 Mayıs tarihleri arasında 10:00 ile 22:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı, sadece ticari değil, sosyal sorumluluk açısından da önemli bir rol üstleniyor. DASK (Zorunlu Deprem Sigortası) tarafından fuar alanına kurulacak Deprem Tırı aracılığıyla, vatandaşlara afet öncesi ve sonrası alınması gereken önlemlerle ilgili eğitimler verilecek.Ayrıca Malatya Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı ile AFAD Daire Başkanlığı, kurdukları stantlarla vatandaşlara kentsel dönüşüm ve afet bilinci konusunda bilgi sunarak çözüm odaklı danışmanlık hizmeti de verecek.

Geçtiğimiz yıllarda yaşanan depremlerin ardından Malatya’nın yeniden yapılanma sürecine katkı sağlamayı hedefleyen fuar, hem profesyonelleri hem de halkı buluşturuyor. 7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı, sektörel iş birlikleri ve bölgesel kalkınma açısından önemli bir organizasyon olma niteliği taşıyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam