SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adem Büyük Gollerine Devam Ediyor

0
Güncellendi - 2020-12-24 19:41:27
Adem Büyük Gollerine Devam Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Adem Büyük, sarı siyahlı takımın formasıyla attığı gollerle hem takımının gol yükünü sırtlıyor hem de takımına puan kazandırıyor.

Doğu Anadolu ekibinin 33 yaşındaki sol kanat oyuncusu ve takım kaptanı Adem Büyük, bu sezonki performansıyla takımını sırtlıyor. Sarı siyahlı takımla 2022 yılına kadar sözleşme imzalayan tecrübeli futbolcu, Yeni Malatyaspor formasıyla 72.maçına çıktı. Bu maçlarda 17 gol, 8 asistlik bir performans sergileyen Büyük, bu sezon üst üste attığı gollerle dikkat çekiyor.

Yeni Malatyaspor formasıyla bu sezon 10 lig maçına çıkan ve 820 dakika görev alan tecrübeli futbolcu, bu karşılaşmalarda 7 gol kaydetti.

Adem Büyük, ligde şuana kadar Kasımpaşa ağlarına 2, Göztepe, Trabzonspor, Gaziantep Futbol Kulübü, Fenerbahçe ve Aytemiz Alanyaspor ağlarına ise 1’er gol bıraktı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Ünal arkadaş hayati karamsar yaşamayi seçmiş O nedenle hep olunsuz düşünüp hayel yaşiyor Hanza hocaya halen laf atanlar malatyali olmaz olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahattin (3 yıl önce)
    İlk maçlarda Hamza hocayı eleştiren bir taraftar olarak,kulübede oturan futbolcuların kalitesinin oyuna girince oyuna bir katkı vermediğini görünce eleştirilerden vaz geçtim.Hamza hocanın takıma belirli bir oyun düzeni oturtması dolaysıyla tebrikediyorum.Hocanın bundan sonra elini rahatlatmak ve ilk 5 e oynamak vede ikinci yarı için en azındanyeni 3 oyuncu almak ,kulübü bulunduğu mali sıkıntıdan bir nebze rahatlatmak için internet üzerinden kampanya başlatalım.Bunuda kulüp yönetimi yapmalı.Bütün taraftarlara internet üzerinden (5veya10 lira )karşılığında maç biletleri satılsın!!!.Malatya taraftarları olarak bizlerde buna destek verelim .Herhafta maç biletlerini alalım.Hemde sezon sonuna kadar bütün maçların bietlerini almaya çalışalım.Varmıyız Malatya!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yokuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 yıl önce)Osman isimli kullanıcı yorumuna
    Ben de yokum eve ekmek goturemiyoruz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (3 yıl önce)
    Adem Galatasaraya döndüğünde de ben bu sayfadan yazmıştım Adem GS da iyi bir yedek olur ama MS da kalsaydı as 11 de yerini her daim alırdı diye nihayetinde akkıllılık yaptı Büyük takımlar çok çabuk harcarlar ama Anadoluda imparator olursun hatta Bünyaminin BJK ya gidip harcandığını örnek vermiştim Adem ve Ertaç MS a gelmekle çok iyi oldu hem kendileri için hem Malatyaspor için allah yollarını her daim açık etsin Cilerme ve Yahoviç de sürünsünler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Allahi na gurban kaptan senin. Başarınız daim olsun inşallah gol kralı olur. Allah nazardan ve sakatlıktan korusun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Karadenizli hoca derken Şenol hoca kastedilmiş, Hamza hoca değil sanırım..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyadan (3 yıl önce)
    gol krallığında üstte bulunanlar arasında yerli olarak bir tek vefalı, mütevazi, samimi ve fedakar kaptanımız adam gibi adam Adem Büyük var, Allah nazardan ve sakatlıklardan korusun, takım biraz daha hücuma dönük oynar ve başka bir olumsuzluk olmazsa bu sezonun gol kralı olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Bence ertac ve adem milli takımda olmalılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (3 yıl önce)
    Adem Büyük. Adın gibi büyüksün. Y. Malatyaspor un kral kaptanı. Allah ına gurban.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Sayın Şenol Güneş hocam milli takımımızda şans verirmi? Vermez Çünkü Enes Ünal Cenk tosun ve Kenan Karaman daha formda onlarda gollerine devam ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Onlar arkadan devam ediyor. Maalesef karadenizli bir hoca bizden futbolcu almaz millitakima
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş böyle kesin biliyor gibi yazmadan önce bir araştırma yapsan. Hamza hoca karadenizli değil. Muhacir. Googlda bir arama yapsan Yunanistan- Gümülcine doğumlu olduğunu görürsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Adem Büyük adamsın seninle gurur duyuyor başarının devamını diliyoruz. Malatyaspor taraftarı seni seviyorur
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Bu sene tam bir profesyonel futbolcu gibi davranıyor helal olsun Kaptan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)Tarkan isimli kullanıcı yorumuna
    Hamsa hoca yakinda Ademmide keser takimdan , cünkü başarili futbolcuyu sevmiyor , ayni cueva zuqui wallece gibi.
    0
    0
    Yanıtla