SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adım Adım Hedefe Ulaşacağız"

0
Güncellendi - 2017-01-04 19:21:46
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni transferi Sezer Özmen, takımda iyi bir ortam olduğunu ifade ederek, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapıp, adım adım hedefe ulaşmak istediklerini söyledi.

Özmen, Antalya’da devre arası kamp çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürdüklerini ifade ederek, kampı en iyi şekilde değerlendirip, ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Devre arası kamp çalışmalarını güzel bir ortamda gerçekleştirdiklerini dile getiren savunma oyuncusu, “İki gündür kamp çalışmalarımız sıkı bir şekilde devam ediyor. Burada güzel bir ortam var. Tesis ve çalıştığımız ortam oldukça iyi, bu anlamda da çalışmalar güzel geçiyor” dedi.

“İYİ BİR ORTAM VAR”

Özmen, takımdaki futbolcuların ilgisinden memnun olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Takımdaki arkadaşlarımla çok çabuk kaynaştık. Her şey yolunda gidiyor. İnşallah sakatlık ya da olumsuz bir durum yaşamadan en iyi şekilde bu kampı tamamlamak istiyoruz. Bizim adımıza her şey oldukça iyi. Kamp çalışmalarını verimli bir şekilde geçirip, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyoruz.”

Takımda iyi bir hava olduğunu dile getiren Özmen, “İlk geldiğimden andan itibaren takımdaki futbolcu arkadaşlarımız beni hiçbir şekilde yadırgamadılar. Bu anlamda hiç yabancılık çekmedim. Sezon başından beri buradayım gibi bir hava var. Hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Özmen, takımda iyi bir birlik ve beraberlik ortamı olduğunu kaydederek, “Takımda iyi bir ortam var. Arkadaşlık ortamı üst düzeyde. Teknik heyet ve futbolcular arasında da iyi bir uyum var. İnşallah bu arkadaşlığımız en iyi şekilde devam edecek. Şampiyonluğun şifresinin de buradan geçtiğini düşünüyorum. Bu arkadaşlığımız en iyi şekilde devam edecek ve hedefe adım adım ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Başefendi (7 yıl önce)
    Yerinde bir transfer diye düşünüyorum. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur.
    0
    0
    Yanıtla