Malatyaspor Kulübü adına Avukat Abdulvahap Göçer tarafından, kulübü zarara uğrattıkları gerekçesiyle 2005den itibaren 10 dönemde kulüpte görev yapmış yöneticilerden 102si hakkında açılan davada verilen, bu yöneticiler üzerine kayıtlı taşınır- taşınmaz mallara ihtiyati tedbir konulmasını içeren ara kararının, davalılara tebliğ edilen Tensip Tutanağındaki önemli bir hata dikkatlerden kaçmadı. Davacı olarak gösterilen Malatyaspor Kulübünün adresi olarak, kulübün 25 yıl önce terk ettiği adresi gören muhataplar şaşkınlıklarını gizleyemediler.
Kulübün, Malatyaya gelemeyen, kulübe giremeyen mevcut başkanı Mustafa Korkmazın bilgisi dahilinde davayı açtığı belirtilen avukatı Abdulvahap Göçerin, 23 Şubatta verdiği dava dilekçesindeki iddialar, Malatyaspor Kulübünde inceleme yapan İçişleri Bakanlığı denetçilerinin hazırladığı ve halen savcılıkça soruşturması devam eden bir rapora dayandırılmıştı. Dava dilekçesinde, savcılığın halen soruşturmakta olduğu ve sonuçlandırmadığı bir dosya ile ilgili dava açılmasının yanı sıra, kaynak oluşturan rapordaki 300e yakın yöneticiden yalnızca 105inin adının yeralması, bunlardan 3ünün adının da mükerrer yazılmış olması, iddia ve taleplerin ciddiyeti konusunda kuşku yaratmıştı.
2. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından, dava dilekçesinin verilmesinden 1 gün sonra, 24 Şubatta verilen ihtiyati tedbir konulması ara kararının muhataplara tebliğ edilmeye başlandığı belirtilirken, Tensip Tutanağında davacı Malatyaspor Kulübünün adresi olarak da İnönü Cad. Renkli Sinema Üzeri No:4- MALATYA adresinin gösterilmiş olması dikkat çekti.
Malatyaspor Kulübü, bu adresi yaklaşık 25 yıl önce boşaltarak, önce Orduzu Pınarbaşındaki tesislere, daha sonra Sivas Caddesine, daha sonra tekrar Orduzu Pınarbaşındaki tesise, son olarak da Yeşiltepede Adli Tıp yanındaki bir adrese taşınmıştı.