SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ahmet Ildız Ümit Milli Takımda Oynadı

0
Güncellendi - 2018-09-08 22:42:28
Ahmet Ildız Ümit Milli Takımda Oynadı
A- A+ PAYLAŞ

Ümit Milli Takım, Kıbrıs Rum Kesimi'ni 4-0 yendi. Evkur Yeni Malatyaspor’un ön libero oyuncusu Ahmet Ildiz, 70.dakikada oyuna dahil oldu.

Ümit Milli Takımı, UEFA 2019 Avrupa Şampiyonası grup eleme sekizinci maçında Kıbrıs Rum Kesimi'ni 4-0 mağlup etti. Mücadeleye yedek başlayan Evkur Yeni Malatyaspor’un ön libero oyuncusu Ahmet Ildiz, 70.dakikada Eslem Öztürk’ün yerine oyuna dahil oldu.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan maçta millilerin gollerini 3. dakikada Adil Demirbağ, 76 ve 81. dakikada penaltıdan Orkan Çınar ve 89. dakikada kendi kalesine Hadjipaschalis kaydetti.

Türkiye bu galibiyetle puanını 11'e yükseltti. Ümit Milliler, gruptaki dokuzuncu maçını 10 Eylül 2018 Salı akşamı deplasmanda İsveç ile oynayacak.

Türkiye: 1-Muhammed Şengezer, 4-Adil Demirbağ, 5-Merih Demiral, 6-Dorukhan Toköz, 7-Barış Alıcı (Dk. 63 10-Orkan Çınar), 8-Eslem Öztürk (Dk. 70 17-Ahmed Ildız), 13-Melih Okutan, 15-Deniz Hümmet, 18-Abdurrahim Dursun, 20-Muhayer Oktay (Dk. 83 11-Umut Bozok), 21-Berkay Özcan

Kıbrıs Rum Kesimi: 1-Paraskevas, 2-Karo, 3-Kypriano, 4-Papageorgiou (Dk. 70 13-Ilia), 6-Panagi (Dk. 62 20- Spoljaric), 8-Charalampous (Dk. 76 7-Zachariou), 11-Pittas, 14-Artymatas, 16-Kyriakou, 17-Hadjipaschalis, 19-Soteriou

Goller: Dk. 3 Adil Demirbağ, Dk. 76 ve Dk. 81 (penaltı) Orkan Çınar, Dk. 88 Hadjipaschalis(kk) (Türkiye)

Sarı Kartlar: Dk. 30 Adil Demirbağ, Dk. 42 Berkay Özcan ve Dk. 45 Merih Demiral (Türkiye), Dk. 37 Kyriakou, Dk. 67 Pittas ve Dk. 81 Artymatas (Kıbrıs Rum Kesimi).

“NET SKORLA KAZANMAK SEVİNDİRİCİ”

UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 6. Grup'taki 8. maçında Kıbrıs Rum Kesimi'ni 4-0 yenen Ümit Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Vedat İnceefe, net bir skorla galip gelmelerinin sevindirici olduğunu söyledi.

Kıbrıs Rum Kesimi karşısında farklı galip gelmelerine rağmen oynanan futbolun geliştirilmesi gerektiğini belirten İnceefe, "Bazı oyuncuların devamlılığının olmaması ve yeni oynuyor olmaları bunda etken. İnşallah gelecekte daha farklı bir oyun oynayacağız. Rakip, grubun kuvvetsiz takımlarından biri. Deplasmanda 2-1 mağlup olmuştuk. Bu maçta ise net bir skor yakaladık. Daha da farklı olabilirdi." diye konuştu.

Ümit Milli Takım'da birtakım değişiklikler yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Vedat İnceefe, "Bundan sonra yeni bir jenerasyon gelecek. 96 ve 97 doğumlu oyuncular bize veda edecek. 98, 99 ve 2000 grubunu takıma dahil edip inşallah iyi bir şeyler yapmak istiyoruz. Grupta bir iddiamız yok. Kalan maçlarda puanlar toplayarak bir sonraki kuralara avantajlı girmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Vedat İnceefe, A Milli Takım'dan kadroya dahil edilen Berkay Özcan ve Umut Bozok'un performansı hakkındaki bir soruyu ise, "Berkay, 1997 yaş grubunda oynattığım bir oyuncuydu. Fatih hocanın A Milli Takım'ın başında olduğu dönemde Berkay'ın kadroya çağrılması yönünde rapor vermiştim. Mircea Lucescu, kullanamayacağı için Berkay'ı bize gönderdi. Biz de ona maç temposu kazandırmak istiyoruz. Umarım Berkay kulübünde tekrar formayı alır ve biz de A Milli Takım'a bir oyuncu kazandırırız. Umut Bozok da çok renkli bir oyuncu. Gol yüzdesi iyi. İkisi de iyi oyuncular" şeklinde yanıtladı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız